100 Bin TL İhtiyaç Kredisi İçin Vakıfbank Taksitleri Değiştirdi!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin akıllarına ilk gelen bankalardan olan Vakıfbank'ın kredi maliyetleri merak ediliyor. 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti Vakıfbank'ta kaç TL oldu? Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde kaç? Hangi koşullarda ihtiyaç kredisi veriliyor?
100 Bin TL İhtiyaç Kredisi İçin Vakıfbank Taksitleri Değiştirdi!

Nakit sıkışıklığı şu anda vatandaşlar arasında en yoğun yaşanılan ekonomik sorunların başında geliyor. İnsanlar bütçelerini çevirebilmek için mevcut gelirleri ile yapacakları ödemelerle işin içerisinden çıkamıyorlar. Bundan dolayı da ek kaynaklar oldukça elzem bir hale geldi. Piyasa koşullarında bireysel olarak borçlanabilmek için ihtiyaç kredisinden başka da alternatif kalmadı. Bunun için de bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları en çok araştırılan bankacılık ürünlerinde başı çekiyor. 

VAKIFBANK'TAN AVANTAJLI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Vakıfbank tarafından duyurulan ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere günümüz piyasa şartları içerisinde çok önemli avantajlar sağlanıyor. Müşteriler hem uygun faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar hem de kredi geri ödemelerinde sınırsız bir kolaylığa da sahip oluyorlar. Nakit desteğini bu şartlar içerisinde bir başka bankadan almanın imkanı bulunmuyor. 

3 AY TAKSİT ERTELEME İMKANI

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri içerisinde en çok öne çıkan husus müşterilere sağlanan 3 ay taksit erteleme imkanı oldu. Buna göre müşteriler ihtiyaç kredisi kullanmak için Vakıfbank'a başvuru yapıyorlar. Ardından bu başvuruları onaylanarak müşterilere kredi tutarı ödeniyor. Müşteri tamamen kendi tercihine göre ilk 3 ay boyunca Vakıfbank'a herhangi bir taksit ödemesi yapmıyor. 3 ay boyunca taksitleri erteleyen Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredisi için ödemesiz bir dönem kullanabiliyorlar. Bu 3 aylık ödemesiz dönem ise toplam kredi vadesinden düşürülüyor. 

AYLIK YÜZDE KAÇ FAİZLE İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLİYOR?

Vakıfbank müşterilerine sağlanan avantajlardan birisi de düşük maliyet oluyor. Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi kullanılması halinde müşterilerin bu kredilerinin hesaplaması aylık yüzde 1,91 oranında faiz ile yapılıyor. Bu faiz oranını herhangi bir özel bankada şu anda bulmanın imkanı yok. Ancak diğer kamu bankalarında buna yakın faiz oranları ile ihtiyaç kredisi verilebiliyor. 

ÖDEME PLANINI MÜŞTERİ SEÇİYOR

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda müşteriler ödeme planı tercih etme hakkına da sahip olabiliyorlar. Aylık eşit taksitli olarak hazırlanmış bir ödeme planı ile ihtiyaç kredisi geri ödemelerinin yapılması zorunlu değil. Müşteriler eğer bütçelerine daha uygun gelebileceğini düşünürlerse ihtiyaç kredisi geri ödemelerini 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli ve serbest ödemeli şeklinde de planlayabiliyorlar. 

100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMA TABLOSU!

100 Bin TL İhtiyaç Kredisi İçin Vakıfbank Taksitleri Değiştirdi!

Vakıfbank'tan 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler bankaya vade süresince her ay 5.522 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 132.528 TL oluyor. Bu ihtiyaç kredisini çeken müşteriler 2 yıllık vade için bankaya toplamda yaklaşık 32 Bin TL faiz ödemesi yapıyorlar.