100 bin TL ihtiyaç kredisi için Ziraat Bankası'nda taksit değişimi!

Türkiye'de nakit ihtiyaçlarına ihtiyaç kredisi ile çözüm arayanlara uygun maliyetleri kamu bankaları sağlıyor. Ziraat Bankası da düşük maliyet ile dikkatleri çekiyor. Peki Ziraat Bankası aylık yüzde kaç faizle müşterilere ihtiyaç kredisi veriyor? 100 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti ne kadar?
100 bin TL ihtiyaç kredisi için Ziraat Bankası'nda taksit değişimi!

Türkiye'de nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşlar kaynak arayışlarını yoğunlaştırıyorlar. Bu kapsamda en çok tercih edilen yol ise bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Ancak son dönemlerde bu konuda bazı önemli gelişmeler yaşandı. Bankalar ihtiyaç kredisi faizlerinde akıl almaz seviyeleri müşterilerin önüne çıkarınca kamu bankaları çok daha fazla önem kazandı. Kamu bankaları düşük faizle finansman desteğini vatandaşlara sunuyorlar. Peki Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde kaç? Ziraat Bankası ihtiyaç kredisini müşterilere hangi şartlarda veriyor?

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Ziraat Bankası kamu bankası olması sıfatıyla müşterilerin zorlu ekonomik süreçlerinde destek olmayı sürdürüyor. Nakit sıkışıklığının çok yüksek bir derecede hissedildiği ekonomik ortamda Ziraat Bankası müşterileri finansman erişimi konusunda sıkıntı yaşamıyorlar. Üstelik ihtiyaç kredisi ürünü aracılığı ile vatandaşlara verilen bu paralar için yüksek maliyetler de talep edilmiyor. 

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşteriler öncelikle vade süreleri hakkında bilgi almak istiyorlar. Banka tarafından ihtiyaç kredisi vade sürelerinde BDDK'nın belirlediği ilkeler doğrultusunda bir sistem uygulanıyor. 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri için Ziraat Bankası en fazla 36 aya kadar vade yapabiliyor. Müşterinin talep ettiği ihtiyaç kredisi tutarı 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaysa o zaman bu krediye en fazla 24 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Bu limitleri yeterli görmeyerek 100 Bin TL'nin üzerinde ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilerin kredi hesaplamalarında en fazla 12 aya kadar vade imkanı veriliyor. 

Ziraat Bankası müşterileri aylık yüzde 1,79 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bankacılık piyasasında bu faiz oranından düşük bir faiz oranı ile şu anda ihtiyaç kredisi verilmiyor. Hatta kamu bankalarında dahi en düşük ihtiyaç kredisi faizini Ziraat Bankası uyguluyor. Dolayısıyla Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmenin net bir maliyet avantajı bulunuyor.

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi ürünü ile müşterilere sağladığı bir imkan da esnek ödeme planları oluyor. Müşteriler kendi gelir akışlarına ve bütçelerine göre bir ödeme planı seçerek kredi geri ödemelerini yapabiliyorlar. 

100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

100 bin TL ihtiyaç kredisi için Ziraat Bankası'nda taksit değişimi!

Ziraat Bankası'ndan 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya vade devam ettikçe her ay kredi taksiti olarak 5.430 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu taksit ödemeleri 2 yıl boyunca devam ediyor. Günü gününe ödeme yapanlar ekstra herhangi bir ödeme yapmak durumunda kalmıyorlar.