120 Bin TL’si faizsiz kredi ile ödeniyor! Opel Corsa kampanyalı fiyatı açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil sayın almayı planlayanları otomobil firmaları çeşitli araba kampanyaları ile ikna etmeye çalışıyorlar. Opel Corsa işçin Mart kampanyası açıklandı.
120 Bin TL’si faizsiz kredi ile ödeniyor! Opel Corsa kampanyalı fiyatı açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil fiyatlarına gelen zamların ardından bu araçları almak hiç de kolay bir hale gelmedi. Firmaların en ucuz otomobil modellerinin fiyatları bile 500 Bin TL sınırını aştı. Bu durumun satış rakamlarını etkilememesi için firmalar açıkladıkları araba kampanyaları ile müşterileri ikna etmeye çalışıyorlar. Opel firması da en ucuz fiyatlı modeli olan Opel Corsa için araba kampanyasını açıkladı.

OPEL CORSA KAMPANYASI MART 2023

Opel markasının Türkiye piyasasında en ucuz fiyatlı otomobili Opel Corsa olmaya devam ediyor. Firma Opel kalitesini yansıttığı Opel Corsa ile bütçesi çok da yüksek olmayan müşterilere hitap ediyor. Bu model için Mart ayının sonuna kadar geçerli olacak bir kampanya açıklandı. Firma Opel Corsa için hem kampanyalı fiyat duyurdu hem de müşterilere kredi desteği verileceğini ilan etti.

Opel Corsa için açıklanan kredi desteğinde müşterilere iki ayrı seçenek sunuluyor ve sadece birisini seçmeleri isteniyor. Buna göre firma müşterilere hem faizsiz kredi hem de faizli kredi teklifi sunuyor. Faizsiz kredi seçeneğini tercih eden müşteriler 12 ay vadeli 120 Bin TL kredi kullanabiliyorlar. Ancak bir ikinci teklife göre 15 ay vadeli 150 Bin TL kredi de müşterilere aylık 0,99 faizle ikinci bir teklif olarak sunuluyor.

OPEL CORSA FİYATLARI!

Opel Corsa için firma kampanyalı fiyatları açıkladı. Buna göre Opel Corsa fiyat listesi şöyle oluştu:

-Opel Corsa 1.2 75 HP Benzin MT5 Elegance: 539.900 TL
-Opel Corsa 1.2 100 HP Benzin AT8 Edition: 639.900 TL
-Opel Corsa 1.2 100 HP Benzin AT8 Elegance: 674.900 TL
-Opel Corsa 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate: 759.900 TL