1,55 faizli emekli ihtiyaç kredisi Ziraat Bankası'nda! 25 bin TL kredi için toplam kaç TL faiz ödeniyor?

İhtiyaç kredisi çekmek için kredi maliyetlerini araştıranlar Ziraat Bankası’nın emeklilere sağladığı kredi imkanının ayrıntılarını merak ediyorlar. Ziraat Bankası emeklilere yüzde kaç faizle ihtiyaç kredisi veriyor. 25 Bin TL ihtiyaç kredisinin toplam faiz maliyeti ne kadar?
1,55 faizli emekli ihtiyaç kredisi Ziraat Bankası'nda! 25 bin TL kredi için toplam kaç TL faiz ödeniyor?

Türkiye’de ekonomik güçlük içerisinde olan vatandaşların başında emekliler geliyor. Çok sayıda emekli asgari ücretin dahi altında emekli maaşı alıyorlar. Bu ekonomik ortamda ailelerinin geçimlerini dahi sağlamada zorlanan emekliler ek kaynak ihtiyacını sıklıkla hissediyorlar. Bu durumda ise bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları giriyor. Ancak maddi zorluk içerisinde olan emekliler en uygun maliyetle bu ihtiyaç kredisini kullanabilmek için çaba gösteriyorlar. Bu imkanı da emeklilere Ziraat Bankası sağlıyor. Peki Ziraat Bankası’nın emeklilere özel sağladığı ihtiyaç kredisi imkanının kredi maliyetleri ne kadardır?

ZİRAAT BANKASI’NDAN EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

Ziraat Bankası emeklilere yönelik bir kredi kampanyası ile yine çok büyük ses getirdi. Emeklilere nakit desteği sağlanacağını duyuran banka bunu ihtiyaç kredisi ürünü ile verecek. Düşük maliyetle ihtiyaç kredisi veren Ziraat Bankası emeklilerin nakit sorunlarının önüne geçiyor. Peki Ziraat bankası emekli ihtiyaç kredisinin koşulları nelerdir? Müşteriler hangi imkanlarla Ziraat Bankası’nın emekli ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabiliyorlar?

Ziraat Bankası’nın emekli müşterileri 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi çekme imkanına sahip oluyorlar. Ancak kredi vadeleri kullanılmak istenen kredinin miktarına göre özel olarak belirleniyor. 50 Bin TL’ye kadar olan 36 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. Müşterinin talep ettiği kredi limiti 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasında olursa o zaman bu ihtiyaç kredisi en fazla 24 aya kadar vade ile çekilebilir. Eğer müşteri Ziraat Bankası’ndan 100 Bin TL’nin üzerinde ihtiyaç kredisi talep ederse de o zaman da en fazla 12 aya kadar vade ile bu kredi kullandırılıyor.

25 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKEN EMEKLİLERİN FAİZ MALİYETİ!

1,55 faizli emekli ihtiyaç kredisi Ziraat Bankası'nda! 25 bin TL kredi için toplam kaç TL faiz ödeniyor?

Emekli ihtiyaç kredisi kapsamında Ziraat Bankası tarafından müşterilere aylık yüzde 1,55 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken emekli müşteriler bankaya her ay 971 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti 34.956 TL oluyor. Müşteriler bu ihtiyaç kredisi için toplam 9.956 TL faiz maliyeti ile karşı karşıya kalıyorlar.