2. el araç alımlarına 150 Bin TL destek! Halkbank'tan düşük faizli kredi kampanyası!

İkinci el otomobil satın almak isteyen ama finansman desteğine ihtiyacı olanlar için Halkbank bir kredi kampanyası başlattı. Halkbank'ın ikinci el taşıt kredisi kampanyasının koşulları nelerdir?
2. el araç alımlarına 150 Bin TL destek! Halkbank'tan düşük faizli kredi kampanyası!

Türkiye'de otomobil fiyatlarının yüksekliğinden dolayı insanların talepleri sıfır kilometreden ikinci ele doğru kaymaya devam ediyor. Vatandaşların alım gücü günden güne azalırken otomobil ihtiyacı olanlar bu ihtiyacı en tasarruflu şekilde karşılamanın yollarını araştırıyorlar. Bunun için de ikinci el otomobilleri satın almak isteyenlerin satısı bir hayli yükseldi. Bununla beraber ikinci el taşıt kredilerine de talepler arttı. Halkbank tarafından müşterilerine ikinci el otomobil alımlarında taşıt kredisi imkanı sağlanıyor. Halkbank ikinci el taşıt kredisi kampanyasının koşulları nelerdir?

İKİNCİ EL ARAÇLAR İÇİN FİNANSMAN DESTEĞİ!

İkinci el otomobil satın almak için taşıt kredisi kullanmayı düşünenler bu taleplerine Halkbank'ta karşılık bulabiliyorlar. Halkbank tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre ikinci el otomobiller için taşıt kredisi verilirken müşterilerin çeşitli imkanlardan da yararlanmaları sağlanıyor. Bu imkanlar ile beraber ikinci el taşıt kredisi çekmek oldukça cazip bir hale geliyor. 

Taşıt kredisi kullanmak isteyenler özel bankaları incelediklerinde uygun faiz şeklinde bir opsiyon kalmadığını görüyorlar. Kamu bankası Halkbank ise müşterilere ikinci el otomobil alımlarında kullanılabilecek taşıt kredisi uygun faizle veriyor. Müşteriler aylık yüzde 1,61 faizle ikinci el taşıt kredisi çekebiliyorlar. 

Halkbank tarafından ikinci el otomobil alımlarında sağlanan taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere çok önemli imkanlar veriliyor. Bu imkanlardan birisi de ilk 2 ay taksit erteleme oluyor. Taksit erteleyen müşteriler ili ay boyunca ödeme yapmıyorlar. Bu süreçte bütçelerini toparlama imkanı bulan müşteriler kredi taksit ödeme sürecinin finansal yönetimini ve hazırlığını çok daha kolay bir şekilde yapabiliyor. 

Halkbank ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşteriler 48 aya kadar vade ile kredi çekebiliyorlar. 4 yıla yayılan kredi taksitlerinin ödeme periyotlarına müşteriler karar veriyor. Bu konuda kredi başvuru sürecinde banka tarafından yönlendirme yapılıyor. 

150 BİN TL KREDİ MALİYET HESAPLAMA!

2. el araç alımlarına 150 Bin TL destek! Halkbank'tan düşük faizli kredi kampanyası!

Halkbank'tan 48 ay vadeli 150 Bin TL ikinci el taşıt kredisi çekenler bankaya vade süresince her ay 4.902 TL kredi taksiti ödüyorlar. Vade sonuna kadar müşteriler herhangi bir gecikme yapmazlarsa toplamda 235.330 TL ödeme yapıyorlar.