2. el otomobil alacaklara 175 Bin TL taşıt kredisi! Ziraat Bankası ucuz faiz, düşük taksit açıkladı!

İkinci el otomobil sahibi olmak isteyenlere Ziraat bankası tarafından uygun maliyetlerle taşıt kredisi imkanı sağlanıyor. Banka tarafından yapılan son açıklamada ikinci el araç alacaklara 48 ay vadeli 175 Bin TL taşıt kredisi verileceği bildirildi.
2. el otomobil alacaklara 175 Bin TL taşıt kredisi! Ziraat Bankası ucuz faiz, düşük taksit açıkladı!

Taşıt kredisi imkanları sürekli araştırma konusu edilirken buna dair kampanyalar merakla takip ediliyor. Otomobil sahibi olmak isteyenler bunu finansman desteği almadan pek sağlayamıyorlar. Bu da bankaların taşıt kredisi kampanyalarına olan ilgiyi yükseltiyor. Bankalarda çeşitli mali koşullarda taşıt kredisi bulabilmek mümkün. Ancak her banka tarafından müşterilere uygun maliyetli taşıt kredisi imkanı verilmiyor. 

İKİNCİ EL TAŞIT KREDİLERİNE YOĞUN İLGİ!

Sıfır kilometre otomobilleri satın almak için oldukça önemli bütçeler harcanması gerekiyor. Bu imkan da çoğu vatandaşta bulunmuyor. Zorlu bir ekonomik süreçten geçilirken tercihler biraz daha düşük fiyatlı olan ikinci el otomobillerden yana kullanılıyor. Bu da ikinci el taşıt kredilerine olan talebi yükseltiyor. İkinci el taşıt kredisi özelinde ise farklı bir durum yaşanıyor. Bankalar pek de ikinci el araçlar için taşıt kredisi vermeyi tercih etmiyorlar. Bu da ikinci el taşıt kredisi veren az sayıdaki bankaya olan ilgiyi yükseltiyor. 

ZİRAAT BANKASI KREDİ MUSLUĞUNU AÇTI!

Ziraat Bankası tarafından ikinci el otomobil satın almak isteyenlere taşıt kredisi imkanı sağlanıyor. Buna dair de bir kampanya açıklandı. Ziraat Bankası belirli koşullara uymak kaydıyla müşterilerin ikinci el araç alımlarını destekliyor. Bu destek verilirken çok ağır maliyetler müşterilerin önüne çıkarılmıyor. Düşük maliyetle ikinci el taşıt kredisi veren Ziraat Bankası bu konuda öne çıkan bankalar arasında yer alıyor. 

İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ KOŞULLARI!

İkinci el taşıt kredisi için Ziraat Bankası koşulları belirledi. Buna göre müşteriler ikinci el taşıt kredilerini 48 aya kadar vade ile çekebiliyorlar. Ancak burada BDDK'nın vade sınırlamaları uygulanıyor. 400 Bin TL altı araçlar için en fazla 48 aya kadar vade, 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaki araçlar için ise en fazla 36 aya kadar vade ile taşıt kredisi imkanı sağlanıyor. 

Ziraat Bankası ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında kullanılacak olan taşıt kredileri en fazla 5 yaşına kadar olan ikinci el araçlarda geçerli olabilecek. 5 yaş üstü ikinci el araçlara Ziraat bankası tarafından taşıt kredisi verilmeyecek. 

175 BİN TL TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMASI!

2. el otomobil alacaklara 175 Bin TL taşıt kredisi! Ziraat Bankası ucuz faiz, düşük taksit açıkladı!

Ziraat Bankası ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında aylık yüzde 1,59 oranında kredi faizi uygulanıyor. 48 ay vadeli 175 Bin TL taşıt kredisinin aylık taksiti ise 5.690 TL olarak hesaplanıyor.