20 Bin TL ihtiyaç kredisi sürprizi! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank'tan yıl sonu jesti!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank müşterileri ihtiyaç kredisi kullanmak istediklerinde hangi faiz oranları ile karşılaşacaklarını merak ediyorlar. Kamu bankalarından son kredi fırsatları belli oldu.
20 Bin TL ihtiyaç kredisi sürprizi! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank'tan yıl sonu jesti!

Türkiye'de yıl sonunda vatandaşlar büyük bir nakit sıkışıklığı içerisinde kaldılar. Yaşanan yüksek enflasyon nedeniyle vatandaşlar yaşadıkları sorunlara dair çözüm arayışına girdiler. Kısa sürede nakit kaynağı bulmak isteyen vatandaşlara bu imkanları kamu bankaları veriyorlar. Kamu bankaları üzerinden vatandaşlara kredi imkanları sağlanıyor. İhtiyaç kredisi çeken vatandaşlar düşük maliyetlerle para sıkıntılarına çözüm buluyorlar. 

KAMU BANKALARINDAN DÜŞÜK FAİZ!

Kamu bankaları yılın son kredi fırsatlarını açıkladılar. Ziraat Bankası aylık yüzde 1,79 faizle, Vakıfbank aylık yüzde 1,91 faizle ve Halkbank da aylık yüzde 1,89 faizle ihtiyaç kredisi veriyor. Bu kredi oranlarını özel bankaların büyük bir çoğunluğunda bulmanın imkanı bulunmuyor. Sadece iki özel banka daha düşük faizlerle ihtiyaç kredisi verirken onlardan da kredi çekmek için oldukça kapsamlı şartlar aranıyor olması vatandaşları zorluyor. 

AZAMİ VADE SÜRELERİ!

İhtiyaç kredisi kullananlara Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank azami vade sürelerinde de ortak bir uygulama yapıyorlar. Bu kapsamda Müşteriler 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vade ile çekip 3 yıl boyunca aydan aya taksitler şeklinde bankaya geri ödeyebiliyorlar. 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki limitlerdeki ihtiyaç kredileri için ise en fazla 24 ay vade yapılıyor. Bu kredisi çekenler de kredi taksit ödemelerini 2 yılda tamamlıyorlar. 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri ise 12 aya kadar vade ile veriliyor. 

20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere banka tarafından aylık yüzde 1,79 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde aylık taksit 815 TL oluyor. Toplam kredi maliyeti ise 29.440 TL şeklinde hesaplanıyor.

20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA HALKBANK

Halkbank'ın ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 1,89 olarak açıklandı. 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti 831 TL olan Halkbank'ta toplam kredi maliyeti ise 30.022 TL olarak hesaplanıyor.

20 Bin TL ihtiyaç kredisi sürprizi! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank'tan yıl sonu jesti!

20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA VAKIFBANK

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı yüzde 1,91 olarak uygulanıyor. 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya aylık 834 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 30.139 TL oluyor.