200 Bin TL faizsiz destek kredisi kampanyası! Halkbank şartları açıkladı, 60 ay vadeli verilecek!

Destek kredisi arayışında olanlara Halkbank güzel haberi duyurdu. Belirli koşulları sağlayanlara Halkbank tarafından faizsiz 200 Bin TL kredi verilecek. 60 ay vadeli olan bu kredi için çok önemli imkanlar sağlanıyor.
200 Bin TL faizsiz destek kredisi kampanyası! Halkbank şartları açıkladı, 60 ay vadeli verilecek!

Türkiye’de son dönemlerde destek kredilerinin sayısında artışlar meydana geliyor. Bu imkanlar vatandaşlara Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın kaynaklarından kamu bankaları aracılığı ile sağlanıyor. Halkbank da bu yönde çok önemli bir kredi kampanyasını devreye soktu. Bu kampanya kapsamında belirli şartları karşılayanlara faizsiz kredi kullandırılacak.

FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI!

Halkbank’ın açıkladığı destek kredisi kampanyası kapsamında koşulları sağlayan müşterilere çok önemli bir finansman desteği sağlanacak. Bu finansmanı Halkbank’tan alacak olan vatandaşlar herhangi bir şekilde faiz ödemesi yapmayacaklar. Vatandaşlar kaç TL kredi almışlarsa o kadar geri ödeme yapacaklar. Oluşacak faiz maliyetinin tamamını ise Hazine ve Maliye Bakanlığı karşılayacak. Müşterilere herhangi bir faiz maliyeti yansıtılmayacak.

KAÇ AY VADELİ OLACAK?

Halkbank’ın kampanya duyurusuna göre faizsiz destek kredisinin azami vade süresi de belli oldu. Buna göre müşteriler bu krediyi kullanmaları halinde hesaplamalar 60 ay vade üzerinden yapılacak. Çok avantajlı bir nakit desteği alınırken geri ödemeler ise 5 yıllık sürede yapılacak. Taksitler halinde geri ödeme gerçekleştirilecek ve kredi kullanımı bütçeleri zorlamayacak.

KİMLER KULLANABİLECEK?

Halkbank’ın faizsiz kredi imkanı şu anda sadece genç girişimcilere sunuluyor. Bunun için öncelikle KOSGEB’in dönem dönem açtığı KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlamak şartı aranacak. Ayrıca kredi kullanmak isteyenlerin 35 yaşını aşmamış olmaları gerekecek. Bunun yanında daha önce KOSGEB tarafından sağlanan hibe ve faizsiz kredi imkanlarını kullanmamış olma şartı da aranacak. Bu şartları taşıyan genç girişimciler projelerini KOSGEB’e onaylattıktan sonra Halkbank’tan faizsiz kredilerini kullanabilecekler.

GERİ ÖDEMELER NASIL OLACAK?

Halkbank’ın sıfır faizli destek kredisini kullanmaya karar verenler geri ödemelerin nasıl yapılacağını da merak ediyorlar. Banka tarafından başvuruları alınmaya devam edilen bu kredi kampanyası kapsamında kolay ödeme imkanları da sağlanıyor. 60 ay vadeli ve faizsiz bir şekilde kullandırılan destek kredisi için müşteriler aylık, 3 aylık veya 6 aylık vadelerde ödeme yapabilecekler. Ödeme planında müşterinin kararı belirleyici olacak. Halkbank bu kredi kampanyası kapsamında ayrıca müşterilerden gerekirse ek bilgi ve belge de talep edebilecek.