24.500 TL ödeme yapılacak! Vakıfbank'tan emeklilere son fırsat duyurusu!

Emekli maaş promosyonlarına dair gelişmeler yakından takip edilirken bankalar birbirleri ile yeniden yarışa tutuştular. Bu yarışın neticesinde emekliler kendilerine uygun imkanları sağlayan bankalarla çalışmayı tercih ediyorlar. Vakıfbank da bu bankalardan birisi olarak dikkat çekiyor.
24.500 TL ödeme yapılacak! Vakıfbank'tan emeklilere son fırsat duyurusu!

Emekliler ekonomik bakımdan yoğun sıkıntı ile karşılaşan vatandaşlar arasında yer alıyorlar. Emeklilerin büyük çoğunluğu asgari ücretin altında maaş alıyorlar. Bu kişiler geçim sıkıntısı ile karşılaşırken buna karşın ek gelir kaynakları da olabiliyor. Bu ek gelir kaynaklarının başında ise emekli maaş promosyonları oluyor. Bankalar girdikleri rekabet ile emeklilere bu imkanı sağlayabiliyor. Her banka emekli maaş promosyonu kampanyası açıklarken bazı bankalar ön plana çıkıyor. 

VAKIFBANK'IN EMEKLİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELER?

Emekli maaş promosyonu kampanyası denildiğinde son günlerde akıllara gelen ilk bankalardan birisi Vakıfbank oluyor. Bu banka ile çalışmaya başlayan emekliler çok detaylı bir kampanya ile muhatap oluyorlar. Bu kampanya ile emekliler yalnızca maaş promosyonu almıyorlar. Bunun yanında ek ödeme imkanları da elde edebiliyorlar ve bu tamamen tercihe bağlı oluyor. 

Emeklilere Vakıfbank'ın ödediği emekli maaş promosyonu tarifesinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Ancak emekliler açısından bir değişiklik ile karşılaşılıyor. En düşük emekli maaşı 7.500 TL'ye çıkarıldığı için emeklinin alması gereken maaş promosyonu tutarı en az 1.000 TL yükselmiş oldu. Bu hesaplamada dul ve yetim maaşı alanlar yer almıyorlar. Emekli maaş promosyonu Vakıfbank tarifesi şöyle:

-Emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olanlara 3.000 TL

-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL

-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL

-Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EMEKLİLERE EK FİNANSMAN DESTEĞİ!

Vakıfbank'ın emekli maaş promosyonu kapsamında emeklilere sağladığı bir özel imkan da ek finansman desteği oluyor. Yalnızca maaş promosyonu ile emeklilerin finansman sorunları çözülemeyebiliyor. Bu durumda ise devreye ihtiyaç kredisi destekleri giriyor. Emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanıp Vakıfbank'ın emekli maaş müşterisi olan emeklilere banka tarafından finansman desteği seçenekleri sunuluyor. Bu kapsamda düşük faizle ihtiyaç kredisi kullanılma imkanı sağlanıyor. 

Emekli müşterilere 10.000 TL, 15.000 TL, 20.000 TL limitlerinde ihtiyaç kredisi teklifleri yapılıyor. 20.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan bir emekli 4.500 TL de maaş promosyonu aldığında Vakıfbank bu kişinin hesabına 24.500 TL para yatırıyor.