25 Bin TL ucuz ihtiyaç kredisi QNB Finansbank'ta!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere QNB Finansbank tarafından çok önemli bir fırsat verildi. Buna göre müşteriler aylık yüzde 1,39 faizle ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.
25 Bin TL ucuz ihtiyaç kredisi QNB Finansbank'ta!

Türkiye'de bankaların ihtiyaç kredisi faizlerini yüksek seviyede belirlemelerinin ardından ihtiyaç kredisi faizlerine dair araştırmalar hız kazandı. ucuz kredi peşinde olan vatandaşlar bu imkanı her zaman bulamıyorlar. Ancak zaman zaman bazı bankalar çok özel kampanyalar ile müşterilerin karşısına çıkabiliyorlar. Son günlerde bu bankalardan birisi de QNB Finansbank oldu. QNB Finansbank müşterileri çok düşük bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 

QNB FİNANSBANK KAMPANYAYI AÇIKLADI

Ucuz ihtiyaç kredisi çok nadir bulunan bir bankacılık ürünü haline geldi. Ancak QNB Finansbank  son kampanyası ile büyük ses getirdi. İhtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere çok düşük bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi vermeyi teklif eden QNB Finansbank bu konuda müşterilerin kredi başvurularını da almaya başladı. 

QNB Finansbank tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre müşteriler aylık yüzde 1,39 faizle ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Ancak bu ihtiyaç kredisi en fazla 24 ay vadeli olabilecek. Bu vade süresinin aşılması durumunda daha farklı bir ihtiyaç kredisi faizi uygulanacak. 24 ay vadeli ihtiyaç kredilerinde aylık yüzde 1,39 faiz geçerli olacak. 

Nakit sıkışıklığı içerisinde kalan müşteriler QNB Finansbank'a başvuru yaparak bu finansman sorunlarına çözüm bulabiliyorlar. Bunun için QNB Finansbank tüm bankacılık kanallarını aktif hale getirdi. İsteyen müşteriler banka şubelerine giderek kredi başvurusu yapabiliyorlar. Ancak daha çok interaktif kanallar tercih ediliyor ve banka da bunu önemsiyor. Mobil şube veya internet şubesi üzerinden ihtiyaç kredisi talepleri alınıyor. 

25 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

25 Bin TL ucuz ihtiyaç kredisi QNB Finansbank'ta!

QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilerin koşulları uyması durumunda kredi hesaplamaları aylık yüzde 1,39 faizle yapılıyor. 24 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenlerin aylık taksitlerinin 1.282 TL olduğu bildirildi. Bu kredi için toplam maliyet ise 30.787 TL olarak açıklandı. 2 yıl için 25 Bin TL'nin faiz maliyeti 5.787 TL oluyor.