280 Bin TL Taşıt Kredisi Halkbank Müşterilerine Bu Taksitlerle Veriliyor!

Taşıt kredisi çekmek isteyenler Halkbank'ın kredi maliyetlerini sorguluyorlar. 280 Bin TL taşıt kredisini Halkbank aylık kaç TL taksitle veriyor? İşte Halkbank'ın taşıt kredisi maliyeti...
280 Bin TL Taşıt Kredisi Halkbank Müşterilerine Bu Taksitlerle Veriliyor!

Otomobil fiyatlarındaki artışlar yeni bir araç satın almak için insanları finansman arayışlarına yönlendiriyor. Bu finansman kaynağı ise bankaların verdikleri taşıt kredileri ile temin edilebiliyor. Bankalar çeşitli maliyetlerle müşterilerinin otomobil satın almalarını destekliyorlar. Halkbank da bu bankalardan birisi olarak müşterilerin yeni araç alımlarını destekliyor. Peki Halkbank hangi maliyetlerle taşıt kredisi veriyor? İşte Halkbank'ın taşıt kredisi kampanyasına dair ayrıntılar...

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

Halkbank'tan taşıt kredisi çekmek isteyen müşterilere önemli imkanlar sağlanıyor. Öncelikle sağlanan ilk imkan uygun maliyet oluyor. Halkbank'ın taşıt kredisi aylık faizinin yüzde 1,59 olduğu açıklandı. Bu faiz oranı ile özel bankaların taşıt kredisi aylık faiz oranları arasında adeta bir uçurum bulunuyor. Bundan dolayı Halkbank'tan taşıt kredisi çekmek oldukça avantajlı bir finansman desteğini temin etmek anlamına geliyor. 

Taşıt kredisi kullanırken uygulanacak olan vade süresi müşterinin satın almak istediği otomobilin değerine göre değişiyor. Buna göre müşterinin satın almak istediği otomobilin değeri 400 Bin TL'ye kadar ise 48 aya kadar, 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaysa 36 aya kadar, 800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL arasındaysa 24 aya kadar, 1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arasındaysa 12 aya kadar vade ile taşıt kredisi kullanılabiliyor. 

Halkbank'ın otomobiller için müşterilere en fazla ne kadar taşıt kredisi verebileceği de araçların değerlerine göre belirleniyor. Buna göre otomobilin değeri 400 Bin TL'ye kadar ise yüzde 70 oranında, 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaysa yüzde 50 oranında, 800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL arasındaysa yüzde 30 oranında, 1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arasındaysa yüzde 20 oranında kredi kullanılabiliyor.

280 BİN TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

280 Bin TL Taşıt Kredisi Halkbank Müşterilerine Bu Taksitlerle Veriliyor!

Halkbank'tan taşıt kredisi kullanan müşterilere banka aylık yüzde 1,59 oranında kredi faizi uygulanıyor. 48 ay vadeli 280 Bin TL taşıt kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 9.105 TL kredi taksiti ödüyorlar. Kullanılan bu kredinin toplam maliyeti ise 437.054 TL oluyor.