2.el araç alacaklara müjde! Halkbank 48 ay vade ve düşük faizle en uygun taşıt kredisi verecek

Araba sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak otomobil markalarının yıl sonu kampanyaları başlarken bankalarda taşıt kredisi paketlerini duyurmaya devam ediyor. Bu banlardan biri de Halkbank oldu en uygun araç kredisi kampanyası duyuruldu!
2.el araç alacaklara müjde! Halkbank 48 ay vade ve düşük faizle en uygun taşıt kredisi verecek

Araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak bankaların yıl sonu taşıt kredisi kampanyaları açıklandı. 2023 senesinde araç fiyatlarında yükseliş beklentisinin ağırlık kazanması ile araba satın almak isteyen kişiler harekete geçerken bankalar da taşıt kredisi paketlerinde yeni kampanyalarını peş peşe açıklamaya devam diyor.

Taşıt kredisi çekerek araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak bankalar hem sıfır hem de ikinci el taşıt kredisi destekleri sunarken Halkbank bu alanda öne çıkmayı başardı. Bankanın başlatmış olduğu kampanyada sıfır araç kredisi paketinin yanı sıra ikinci el araç almak isteyen kişilere de en uygun faiz oranı ile nakit para desteği sağlanmaya başlandı.

HALKBANK ARAÇ KREDİSİ KAMPANYASI İLE GAZA BASTI!

Kredi çekerek araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Halkbank taşıt kredisi paketinde gaza basarak rakiplerini solladı. Başlatılan kampanya kapsamında Halkbank taşıt kredisi paketi ile 48 ay vadeli taşıt kredisi desteği sağlanacağı ilan edilirken araç kredisi faiz oranı yüzde 1,61 olarak ilan edildi. Bu faiz oranı ile Halkbank aynı zamanda en uygun araç kredisi veren banka unvanını da ele geçirmiş oldu.

 48 AY VADELİ 100 BİN TL TAŞIT KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL, NE KADAR OLUR?

Araba satın almak için 48 ay vadeli araç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere banka 100 bin TL borç parayı aylık 3.268 TL taksitle verecek. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK tarafından yapılan yasal düzenleme nedeni ile ne yazık ki en uzun kredi vadesi 48 ay ile sınırlı tutulacak. Proforma Fatura değeri / Kasko değeri; 400.000 TL'ye kadar olan taşıtlar için kredi vadesi 48 ay, 400.001 TL-800.000 TL arasındaki taşıtlar için 36 ay, 800.000-1.200.000TL arasındaki taşıtlar için 24 ay ve 1.200.000-2.000.000 TL olan taşıtlar için kredi vadesi 12 ay ile sınırlı tutulacak.

2.el araç alacaklara müjde! Halkbank 48 ay vade ve düşük faizle en uygun taşıt kredisi verecek

Halkbank taşıt kredisi başvurusu ise bankanın tüm şubeleri yanı sıra Halkbank internet sitesi ve mobil şube uygulama üzerinden de yapılabilecek. Sıfır araç almak isteyen kişiler için ise Halkbank taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,59 olarak uygulanacak.