3 gün içinde başvuru yapana ödenecek! Ziraat Bankası kartı olanlara 150 TL para iadesi

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası müşterilerine yönelik yeni kampanyaları ve fırsatlarını duyururken Ziraat Bankası hesabı olanlara ve hesabı olmayanlara yönelik 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans, 150 TL para iadesi yapılacak.
3 gün içinde başvuru yapana ödenecek! Ziraat Bankası kartı olanlara 150 TL para iadesi

3 gün içinde başvuru yapana ödenecek! Ziraat Bankası kartı olanlara 150 TL para iadesi - Türkiye'nin en büyük bankası olarak ilk sırada yer alan ve devlet bankası statüsünde hizmet veren Ziraat Bankası müşterilerine yönelik yeni kampanyalarını peş peşe açıkladı. 

Banka müşterilerine yeni fırsatlarını duyururken aynı zamanda müşterisi olmayan kişilere yönelik te yeni fırsatlar sunuldu. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada 28 Şubat 2023 tarihine kadar başvuru yapan kişilere 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans verileceği, buna ek olarak 150 TL para iadesi yapılacağı ifade edildi. 

ZİRAAT BANKASI 10.000 TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI NEDİR, BAŞVURU NASIL YAPILIR?

31 Mart 2023 tarihine kadar başvuruya açık olan kampanya kapsamında 10 bin liraya kadar faizsiz taksitli nakit avans çekilmesine olanak sağlanacak. Düzenlenen kampanyaya 10.000 TL'ye kadar ve 6 taksitli, Ücretsiz, Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası adı verildi. 

3 gün içinde başvuru yapana ödenecek! Ziraat Bankası kartı olanlara 150 TL para iadesi

ZİRAAT BANKASI 150 TL PARA İADESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

Sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasına ek olarak aynı zamanda 150 TL bank kart para iadesi yapılacağı da açıklandı. Yapılan açıklamada kampanya koşulları:

"Kampanya 15/12/2022 – 28/02/2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyaya bu tarihler arasında Bankkart Mobil'den katılım sağlanabilecektir. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapacakları her 500 TL ve üzeri alışverişlerinde 25 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 150 TL Bankkart Lira kazanabilir" şeklinde açıklandı.