35 bin TL ihtiyaç kredisini İş Bankası bu taksitle vermeye başladı!

Finansal sorunlar içerisinde kalan vatandaşlar ihtiyaç kredisi maliyetlerini merak ediyorlar. İş Bankası da ihtiyaç kredisi kampanyası ile ön plana çıkmaya başladı. Peki İş Bankası yüzde kaç faizle ihtiyaç kredisi veriyor? 35 Bin TL ihtiyaç kredisi kaç TL aylık taksitle kullandırılıyor?
35 bin TL ihtiyaç kredisini İş Bankası bu taksitle vermeye başladı!

Nakit sıkışıklığı içerisinde kalan vatandaşlar finansal sorunlarına çözüm arayışlarını sürdürüyorlar. Şu anda içerisinde bulunulan ekonomik ortam nedeniyle insanların bankalar haricinde ek kaynak temin etme olanakları kalmadı. Bundan dolayı da bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını çok yoğun bir talep gösteriliyor. İnsanlar uygun maliyetle ihtiyaç kredisi kullanmak için araştırmalarına devam ediyorlar. İş Bankası da makul maliyetle ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alıyor. Peki İş Bankası hangi koşullar içerisinde müşterilere ihtiyaç kredisi kullandırıyor?

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ŞARTLARI NELER?

İş Bankası Türkiye'nin en köklü bankalarından birisi olarak çok yüksek bir müşteri potansiyeline hitap ediyor. Buna bağlı olarak İş Bankası yoğun bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu alıyor. İhtiyaç kredisi kullanmaya karar verenlerin maliyetlerini öğrenmek istedikleri bankalardan birisi de İş Bankası oluyor. Peki İş Bankası müşterileri hangi şartlarda ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar? 

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilere banka tarafından aylık yüzde 2,05 oranında kredi faizi uygulanıyor. Bu faiz oranı özel bankalar içerisindeki en düşük maliyetlerden birisi oluyor. Kamu bankalarının ihtiyaç kredisi maliyetleri ile İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi maliyetleri karşılaştırıldığında çok fazla fark olmadığı da ortaya çıkıyor. Bundan dolayı İş Bankası'ndan şu anda ihtiyaç kredisi kullanmak cazip olarak bulunuyor.

İş Bankası müşterileri ihtiyaç kredisi kullanmak istediklerinde hangi vade süreleri ile karşılaşacaklarını da merak ediyorlar. Bu kapsamda müşteriler kademeli bir azami vade süresi ile muhatap oluyorlar. BDDK'nın belirlediği ilkeler doğrultusunda 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerine 36 aya kadar vade, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredilerine 24 aya kadar vade ve 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredilerine de 12 aya kadar vade yapılabiliyor. İş Bankası'nın bu vade sürelerini uzatma imkanı bulunmuyor. Tüm müşteriler bu kurallara uyarak ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.

1.500 TL TAKSİTLE NE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKİLİR?

35 bin TL ihtiyaç kredisini İş Bankası bu taksitle vermeye başladı!

İş Bankası müşterileri aylık yüzde 2,05 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi hesaplamalarına göre ayda 1.500 TL kredi taksiti ödeyerek İş Bankası'ndan 35 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 54 Bin TL oluyor.