40 bin TL ihtiyaç kredisine Vakıfbank'ta toplam ne kadar faiz ödeniyor?

İhtiyaç kredisi kullanmak için Vakıfbank'ı tercih edecek olanlar hangi maliyetlerle karşılaşacaklarını merak ediyorlar. Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi faizi yüzde kaç? Vakıfbank müşterileri 40 Bin TL ihtiyaç kredisini kaç TL taksitle çekebiliyorlar?
40 bin TL ihtiyaç kredisine Vakıfbank'ta toplam ne kadar faiz ödeniyor?

Nakit sıkışıklığı son dönemlerin en yaygın finansal sorunu olmaya devam ediyor. İnsanlar bütçelerini çevirebilmek için ek nakit kaynaklarına ihtiyaç duyuyorlar. Ancak bu ek nakit kaynaklarına erişim oldukça daraldı. Bundan dolayı da bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları ön plana çıkmaya başladı. Bu şekilde vatandaşlar gereksinim duydukları nakit kaynaklarına belirli maliyetler karşılığında erişebiliyorlar. Vakıfbank da ihtiyaç kredisi kampanyası ise son günlerin ses getiren bankalarından birisi oldu. Peki Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyasının koşulları nelerdir?

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ŞARTLARI NELERDİR?

Vakıfbank'ın nakit desteğini müşterilere sunduğu kredi kampanyası olan ihtiyaç kredisi kampanyası çok sayıda finansal sorunun çözümü olarak kullanılmaya başlandı. İnsanlar biriken borçlarını, yapmaları gereken harcamaları veya başka türlü ihtiyaçlarını bu kredi kampanyası ile karşılayabiliyorlar. Ayrıca Vakıfbank kredi maliyetleri açısından da avantajlı imkanları müşterilerinin kullanımına sunuyor. 

Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vade ile çekebiliyorlar. Ancak burada BDDK'nın belirlediği kademeli sınırlama uygulaması bulunuyor. Müşteriler sadece 50 Bin TL'ye kadar olan kredileri 36 aya kadar vade ile çekebiliyorlar. Müşterinin talep ettiği ihtiyaç kredisi miktarı 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasında olursa en fazla 24 aya kadar vade yapılabiliyor. Yine aynı şekilde 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredilerine de en fazla 12 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere sağladığı avantajlar da saymakla bitmiyor. Müşteriler Vakıfbank'tan 3 ay taksit ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu şekilde kullanılan ihtiyaç kredisinin ilk taksiti kredi çekildikten 3 ay sonrasına ayarlanabiliyor. Bunun yanında uygulanan kredi faizi de bir avantaj teşkil ediyor. Vakıfbank müşterileri aylık yüzde 1,91 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu faiz oranını sağlayan özel bir banka şu anda bulunmuyor. Başlı başına bir maliyet avantajı ile Vakıfbank ihtiyaç kredisi veriyor. Son olarak ise müşteriler çektikleri ihtiyaç kredisinin geri ödemelerini esnek bir şekilde yapabiliyorlar. 

40 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

40 bin TL ihtiyaç kredisine Vakıfbank'ta toplam ne kadar faiz ödeniyor?

Vakıfbank'tan 36 ay vadeli 40 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler bankaya aylık 1.668 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 60.070 TL olarak hesaplanıyor. Müşterilerin toplam faiz maliyeti de 20 Bin TL oluyor.