433 Bin TL'ye sıfır kilometre SUV! Dacia yeni fiyatları açıkladı!

Otomobil fiyatlarında büyük değişimler meydana geldi. ÖTV matrah dilimlerindeki değişiklikle beraber Dacia firması 433 Bin TL’ye SUV model sıfır kilometre araç satmaya başladı.
433 Bin TL'ye sıfır kilometre SUV! Dacia yeni fiyatları açıkladı!

Otomobil fiyatları son dönemlerde oldukça merak edilen konular arasında yer alıyor. ÖTV matrah dilimlerinin değişmesiyle beraber firmalar yeni fiyat listelerini yayınlayarak bu yeni fiyatlar üzerinden satış yapmaya başladılar. Oldukça ilginç fiyatlamalar ortaya çıkarken Dacia firması da yeni fiyat listesini yayınladı.

DACİA FİYATLARI YENİLEDİ!

Dacia firması son aylarda Türkiye’de piyasadaki payını oldukça arttırdı. Aranılan modellerden olan Dacia arabalarının en çok dikkat çeken özellikleri ise fiyatları oldu. Emsallerine göre daha ucuz olan bu araçlar piyasada oldukça tutuluyorlar. Fiyatlar incelendiğinde ise bu durum net bir şekilde görülebiliyor. Dacia’dan oldukça uygun fiyatlarla SUV model araçlar satın alınabiliyor.

DACİA SANDERO FİYATI NE KADAR OLDU?

Dacia Sandero için açıklanan fiyat oldukça cazip bulunuyor. Dacia’nın SUV modellerinden olan Sandero için tek versiyon bulunuyor. Bu versiyon da 442 Bin TL’den satılıyor. Dacia Sandero Comfort 1.0 Turbo X-tronic 90 bg model araç için oldukça uygun bir fiyat belirleyen firma uygun fiyata SUV deneyimi sunuyor.

DACİA SANDERO STEPWAY FİYAT LİSTESİ

Dacia’nın bir diğer SUV modeli olan Dacia Sandero Stepway için de fiyat listesi açıklandı. Buna göre Dacia Sandero Stepway Cımfort 1.0 Turbo 90 bg model araç 433.900 TL’ye satılıyor. Bir üst versiyon olan Dacia Sandero Stepway Comfort 1.0 Turbo ECO-G 100 bg için ise 446.900 TL fiyat belirlendi. En üst donanım olan Dacia Sandero Stepway Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 bg için ise 509 Bin TL’lik fiyat açıklandı.

Dacia firması bu otomobiller için uygun fiyatın yanında cazip kampanyalar da düzenliyor. Bu araçları satın alanlara Dacia tarafından 1.500 TL de yakıt hediyesi veriliyor.