457 Bin TL'ye sıfır otomobil! Renault satışa çıkardı!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlere Mart ayının sona kadar geçerli olacak bir teklif yapıldı. Renault tarafından müşterilere yapılan teklife göre 457 Bin TL'ye sıfır kilometre otomobil satın alınabilecek.
457 Bin TL'ye sıfır otomobil! Renault satışa çıkardı!

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına zam üstüne zam gelince araç almayı düşünenler bu taleplerini yeniden değerlendirmek zorunda kaldılar. Yükselen fiyatlardan dolayı otomobil ihtiyacı olanlar daha fazla tutarlarda maliyetler ile karşılaşıyorlar. Buna karşın otomobil firmaları tarafından müşterilere özel fiyatlarla sıfır kilometre otomobil satışı teklifi yapılıyor. Renault da bu yönde bir teklif ile müşterilerin karşısına çıktı. 

RENAULT KAMPANYALI FİYAT AÇIKLADI!

Otomobil firmaları satış rakamlarının düşmesini engellemek için farklı bir fiyat politikası uygulayabiliyorlar. Bu kapsamda müşterilere normal liste fiyatının yerine daha düşük fiyatlarla sıfır kilometre otomobil satışı yapılması teklif ediliyor. Bu da araç satışlarını bir miktar yükseltebiliyorlar. Renault da Taliant modelinde müşterilere kampanyalı fiyat imkanını sundu. Bu imkanı değerlendirmek isteyen müşteriler normalden daha ucuz fiyata sıfır kilometre otomobil sahibi olabiliyorlar.

Renault model sıfır kilometre araçlara kısa bir süre önce zam yapıldı. Bu zammın ardından fiyat listeleri değişti. Sıfır kilometre Renault Taliant satın almayı düşünenler ise yeni fiyatlardan bu taleplerini gerçekleştirebilme imkanı buluyorlar. Yapılan açıklamaya göre en ucuz Renault Taliant 457 Bin TL'ye satılıyor. Bu en düşük donanım seviyesine sahip Renault Taliant olurken fiyatlar diğer donanım seçeneklerinde daha yüksek olarak belirlendi. Donanım seviyesine göre Renault Taliant fiyatları 644 Bin TL'ye kadar yükselebiliyor. 

Renault tarafından açıklanan son fiyat listelerine göre Renault Taliant fiyatları şöyle oluştu:

-Renault Taliant Joy 1.0 Sce 65 bg: 457.000 TL
-Renault Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg: 608.900 TL
-Renault Taliant Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg: 644.000 TL