48 saatlik kampanya! 2023 model sıfır Fiat Egea o şartla ÖTV muafiyetli 272.900 TL'ye satışta

ÖTV'siz araç fiyatları için bir kampanyada Fiat tarafından düzenlendi. Fiat markasının en çok satan modelleri arasında yer alan Fiat Egea engelli araç fiyatları 2023 fiyat listesi yayımlandı. ÖTV muafiyetli fiyat listesi belli oldu.
48 saatlik kampanya! 2023 model sıfır Fiat Egea o şartla ÖTV muafiyetli 272.900 TL'ye satışta

48 saatlik kampanya! 2023 model sıfır Fiat Egea o şartla ÖTV muafiyetli 272.900 TL'ye satışta - Araba sahibi olmak istiyorum diyen kişiler yükselen fiyatlar nedeni ile mağduriyet yaşamaya devam ederken talepteki düşüş satış fiyatlarına da yansıyor. 

Düşen satış rakamlarını toplamak isteyen sıfır araba markaları yeni kampanyalarını peş peşe açıklarken bunlardan biri de Fiat tarafından açıklandı. Fiat pek çok markasında takas desteği ve kredi kampanyası düzenlerken Fiat Engelsiz Araç kampanyası ile de engelli araç fiyatları belirlenmiş oldu. İşte MTV ve ÖTV muafiyetli satılan Fiat Egea modelleri ve satış fiyatları...

FİAT EGEA ENGELLİ ARAÇ FİYATLARI 2023 LİSTESİ YAYIMLANDI!

Türkiye'nin en çok satan araç markaları arasında yer alan Fiat tarafından yapılan açıklamada "Tavsiye edilen fiyatlar 02.02.2023-01.03.2023 tarihine kadar geçerlidir. Önemli bilgi; Araçların fiyatlarına ÖTV ve MTV hariçtir ve söz konusu fiyatlar fatura kesilen kişinin engellilik durumunu gösteren sağlık raporunun ibraz edilmesi durumunda geçerlidir. ÖTV muafiyetli Fiat Ticari Araç almayı tercih eden müşterilerimizin, araçlarını kullanım amaçlarına göre SRC belgesi almaları gerekebilir. SRC belgesi işlemleri bireylerin kendi sorumluluğundadır" denilerek kampanya şartları açıklandı. 

48 saatlik kampanya! 2023 model sıfır Fiat Egea o şartla ÖTV muafiyetli 272.900 TL'ye satışta

FİAT EGEA HATCHBACK HB 2023 MODEL YILI FİYAT LİSTESİ! 

Yayımlanan liste kapsamında aranılan şartları taşıyan kişiler Fiat Egea STREET 1.4 Fire 95 HP donanım paketine sadece 272 bin 900 TL ödeyerek sahip olabilecekler. Aracın tescil gideri ise 2 bin TL olarak tahsil edilecek. Ancak söz konusu satış fiyatından yararlanmak isteyen kişilerin mutlaka satış esnasında engellilik durumunu gösteren sağlık raporu ibraz etmesi şartı aranacak. 

Normal satış fiyatı 440 bin 900 TL olarak uygulanan Fiat Egea Hatchback modeli ÖTV muafiyeti ile alınması durumunda 168 bin liralık büyük bir indirimle satın alınmış olacak.