5 günlük geri sayım başladı! Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank hesabı olanlara tek şartla 650 TL para iadesi

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından yeni bank kart kampanyaları açıklandı. Para iadesi almak isteyenler için vakit daralıyor!
5 günlük geri sayım başladı! Vakıfbank Ziraat Bankası  Halkbank hesabı olanlara tek şartla 650 TL para iadesi

5 günlük geri sayım başladı! Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank hesabı olanlara tek şartla 650 TL para iadesi - Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar için kamu bankaları bir biri ardına yeni kampanya ve fırsatlarını açıklamaya devam ederken bu kampanyalardan biride kartı olan kişilere yönelik açıklandı. 

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından başlatılan kampanyalar kapsamında harcama yapan vatandaşlara yapmış oldukları harcamalar üzerinden para iadesi yapılacağı duyuruldu. Ancak kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin başvuru yaparak aranılan koşulları 28 Şubat tarihine kadar yerine getirmeleri gerekecek. 

ZİRAAT BANKASI BANKART LİRA KAMPANYASI! BANK KART LİRA PARA İADESİ NASIL ALINIR?

Devlet bankası olmasının yanı sıra Türkiye'nin en çok müşterisi olan bankaları arasında ilk sıralarda yer alan Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası yaptığı açıklamasında Beyaz Eşya sektöründeki 5.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 250 TL ,toplamda 500 TL Bank kart Lira vereceklerini açıkladı. Yapılan açıklamada "21 Şubat - 21 Mart 2023 tarihleri arasında Bank kart'ınız ile Bankkart anlaşmalı Beyaz Eşya sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bank kart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 5.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 250 TL, toplamda 500 TL Bank kart Lira kazanma fırsatı!" ifadelerine yer verildi. 

5 günlük geri sayım başladı! Vakıfbank Ziraat Bankası  Halkbank hesabı olanlara tek şartla 650 TL para iadesi

Bir diğer kampanya olan market kampanyası ile "Bankkart ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizde, tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri her alışverişinize 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira" iadeleri ile para iadesi alma fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin 28 Şubat tarihine kadar başvuru yapmaları ve kampanya için aranılan koşulları yerine getirmeleri yeterli olacak. 

Benzer şekilde Vakıfbank Bankomat kart ve Halkbank tarafından da Paraf Card kampanyaları sunulurken bu kampanyalardan yararlanmak isteyen kişilerin başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurular bankaların resmi internet siteleri üzerinden yapılabileceği gibi cep şubesi ve mobil şube uygulamaları üzerinden de yapılabilecek.