50 bin TL ihtiyaç kredisi maliyet hesaplamaları! Halkbank, İş Bankası, QNB Finansbank ucuz kredi kampanyaları!

Nakit sorunlarına çözüm arayanlar yolları son dönemlerde hep bankaların ihtiyaç kredilerine çıkıyor. Peki bankalar hangi maliyetlerle ihtiyaç kredisi veriyorlar. Halkbank, İş Bankası, QNB Finansbank 50 Bin TL ihtiyaç kredisi maliyetleri ne kadar?
50 bin TL ihtiyaç kredisi maliyet hesaplamaları! Halkbank, İş Bankası, QNB Finansbank ucuz kredi kampanyaları!

Türkiye’de yaşanan ekonomik gelişmeler vatandaşların bütçelerinde derin açıklar meydana getirmeye devam ediyor. Ay sonunu görmekte güçlük çeken vatandaşlar borcu borçla kapatmayı tercih etseler de bir süre sonra dağınık halde olan borçlar baş edilemez hale geliyor. Bu durumda ise toplu bir ek kaynak ihtiyacı hasıl oluyor. Bu toplu parayı temin eden vatandaşlar tüm borçlarını kapatabiliyorlar. Bu şekilde tek bir yere borçlanan vatandaşlar bütçelerini toparlayabilme imkanı buluyorlar. Şu anda da toplu para temin edilebilecek tek kanal bankaların ihtiyaç kredileri kaldı. Bundan dolayı ihtiyaç kredisi maliyetlerine dair kapsamlı araştırmalar yapılıyor.

36 AYA KADAR VADE İLE İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKİLEBİLİYOR!

Bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmak için başvuru yapmayı düşünen vatandaşlar ödeme güçlüğü çekmeyecekleri taksitlerle kredi çekmeyi planlıyorlar. Bunun için de kredi vade sürelerinin hayati rolü bulunuyor. BDDK tarafından belirlenen kurallar gereği bankalar müşterilerine ihtiyaç kredisi kullandırırken en fazla 36 aya kadar vade yapabiliyorlar. Ancak bu vade sürelerinde kademeli bir sistem uygulanıyor. 50 Bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerine 36 aya kadar, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredilerine 24 aya kadar ve 100 Bin TL’nin üzerindeki ihtiyaç kredilerine 12 aya kadar vade yapılabiliyor.

ESNEK ÖDEME İMKANI VERİLEBİLİYOR!

Bankadan bankaya değişmekle beraber ihtiyaç kredisi çekenlere esnek ödeme imkanları sağlanıyor. Bu kapsamda müşteriler bütçelerine ve gelir akışlarına göre bir ödeme planı tercih ediyorlar. Böylelikle kredi taksitleri ödenirken herhangi bir sorun çıkma olasılığı da en düşük seviyeye indiriliyor. Ayrıca sorunlu kredi oluşumuna karşı da olan esnek ödeme tedbiri hem bankanın hem de müşterinin lehine oluyor.

HALKBANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Halkbank’tan ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda müşterilere aylık yüzde 1,89 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya aylık 2.047 TL taksit öderken bu kredinin toplam maliyeti 73.954 TL oluyor.

50 bin TL ihtiyaç kredisi maliyet hesaplamaları! Halkbank, İş Bankası, QNB Finansbank ucuz kredi kampanyaları!

İŞ BANKASI 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

İş Bankası’nın ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 2,15 olarak açıklandı. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi aylık 2.149 TL taksitle çekilebiliyor. Bu kredinin toplam maliyeti 77.622 TL oluyor.

QNB FİNANSBANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

QNB Finansbank müşterileri aylık yüzde 2,21 oranlı faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi 2.173 TL taksitle kullandırılıyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 78.482 TL oluyor.