6 ay geri ödemesiz 36 ay vadeli 100 Bin TL faizsiz kredi kampanyası Halkbank'ta!

Halkbank tarafından kadın girişimcilere yönelik faizsiz kredi veriliyor. Banka kullandırılacak olan kredinin şartlarını açıkladı. Halkbank faizsiz kredi hangi koşullarda veriliyor?
6 ay geri ödemesiz 36 ay vadeli 100 Bin TL faizsiz kredi kampanyası Halkbank'ta!

Bankalardan faizsiz kredi çekmek isteyenler özel kredi kampanyalarını araştırıyorlar. Son dönemlerin en özel kredi kampanyasını ise Halkbank duyurdu. Kamu bankası Halkbank kadınlara pozitif ayrımcılık uygulayarak faizsiz kredi veriyor. Halkbank’ın faizsiz kredi kampanyasından hangi kadınlar yararlanabilir?

HALKBANK’TAN FAİZSİZ KREDİ İMKANI

Halkbank tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre faizsiz krediyi sadece kadınlar kullanabiliyor. Kadınlara belirli koşullar çerçevesinde 100 Bin TL ile 350 Bin TL arasında değişen limitlerde faizsiz kredi veriliyor.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayan ve 30 yaşını aşmamış kadınlara 100 Bin TL’ye kadar faizsiz kredi veriliyor. En az 1 yıllık ustalık belgesine sahip ve son 1 yıl içerisinde ilgili meslek kolunda işletme kuran kadınlara 350 Bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. Son olarak ise kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren ve Esnaf Vergisi Muafiyet Belgesi olan kadınlara 350 Bin TL’ye kadar faiz kredi veriliyor.

KİMLER FAİZSİZ KREDİ KULLANABİLİR?

Halkbank kimlerin faizsiz kredi kullanabileceklerini de açıkladı. Buna göre kredi başvuru tarihi itibariyle en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olan kadınlar bu kredi imkanlarından faydalanabiliyorlar. Ustalık belgesi ile beraber son 1 yıl içerisinde kendi adına işletme açan kadınlara da kredi fırsatı veriliyor. KOSGEB’in ilgili eğitimlerini tamamlayanlar da bu kredi imkanına sahip olabiliyorlar.

Halkbank tarafından verilen bilgilere göre kadınlar bu kredileri 36 aya kadar vade ile kullanabiliyorlar. 6 ay ödemesiz dönem avantajı da verilen kadınlar kredi taksitlerini oldukça kolay bir şekilde geriye ödeyebiliyorlar. Sıfır faizli kredi kullanan kadınlar işletmelerinin finansman sorunlarını da oldukça ekonomik bir şekilde çözme imkanı buluyorlar.