60 ay vadeli destek kredisi! Vakıfbank günde 15 TL taksit ödeyene 20 bin TL kredi veriyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabine toplantısı sonrasında açıklanan destek kredisi için başvuru ekranı açıldı. Vakıfbank destek kredisi nedir, yalıtım kredisi başvuru şartları neler, kimler çekebilir?
60 ay vadeli destek kredisi! Vakıfbank günde 15 TL taksit ödeyene 20 bin TL kredi veriyor

Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan destek kredisi paketleri arasında yer alan yalıtım kredisi için başvuru ekranı açıldı. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilecek olan kredi paketinde faiz oranı yüzde 0,99 olarak duyurulmuştu. 

Yalıtım kredisi paketi için başvurular başlarken kredi çekmek isteyen kişiler için merak edilen detayları Vakıfbank açıkladı. Vakıfbank kredi paketinde başvuru ekranını açarken başvuru şartları da belirlenmiş oldu. İşte kredi paketinin merak edilen detayları... 

VAKIFBANK YALITIM KREDİSİ PAKETİ NEDİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısının ardından açıklanan yalıtım kredisi paketinde başvurular başladı. Enerjide olan dışa bağımlılığı azaltmak ve doğalgaz ile elektrik tasarrufu sağlamak adına alınacak olan önlemler arasında yer alan ısı yalıtımı için verilecek olan destek paketinde 60 ay vadeli kredi paketi açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan enerjide dışa bağımlılığı azaltmaya yönelik çalışmalar kapsamında, bina yalıtım çalışmalarında kullanılmak üzere daire başına 50 bin TL kredi vereceklerini ilan etmişti. 

60 ay vadeli destek kredisi! Vakıfbank günde 15 TL taksit ödeyene 20 bin TL kredi veriyor

Söz konusu destek kredisi Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilirken Vakıfbank destek kredisi başvurusu için ekranını açtı. Binasında ve evinde ısı yalıtımı yapmak isteyen kişilerin yanı sıra evine pimapen PVC yaptırmak isteyen kişilerde destek ödemesinden yararlanabilecek. 

60 ay vadeli destek kredisi! Vakıfbank günde 15 TL taksit ödeyene 20 bin TL kredi veriyor

AYLIK 444 TL TAKSİTLE 20.000 TL DESTEK KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Destek kredisi çekmek istiyorum diyen kişiler için ödemeler kamu bankaları tarafından yapılacak. Aylık 444 TL taksit ödeyen kişilere 20 bin TL yalıtım kredisi verilirken söz konusu kredi paketinde ödemeler kredi çeken kişiye değil projeyi hayata geçirecek olacak yalıtım firmasına ödenecek. Bu nedenle kredi başvurusu yaparken bina yönetimi ya da ev sahipleri tarafından imzalanan sözleşme talep edilecek. 

Kredi başvurusu talep edilen belgeler ile banka şubesinin kendisine yapılacak. Banka şubesi üzerinden yapılan başvurunun onaylanması durumunda talep edilen kredi tutarının yüzde 60'lık bölümü ödenirken kalan yüzde 40'lık bölüm ise projenin tamamlanması ile beraber iş sonunda ödenecek. Böylelikle yalıtım projesinin yarım kalması gibi istenmeyen sorunlar yaşanmayacak.