60 bin TL, 80 bin TL, 150 bin TL faizsiz kredi ile Nissan araba kampanyaları!

Nissan firması tarafından faizsiz kredi desteği ile sıfır kilometre otomobil sahibi olma fırsatında son günler yaşanıyor. Nissan hangi model otomobiller için faizsiz kredi veriyor?
60 bin TL, 80 bin TL, 150 bin TL faizsiz kredi ile Nissan araba kampanyaları!

Türkiye’de otomobil sahibi olmak artık her geçen gün biraz daha fazla zorlaşıyor. İnsanlar araç sahibi olabilmek için çok yüksek bütçeleri gözden çıkarmak zorunda kalıyorlar. Bu bütçelere erişebilme imkanı ise her vatandaş için geçerli olmayabiliyor. Bu durumda ise devreye firmaların düzenledikleri araba kampanyaları giriyor. Araba kampanyaları ile sıfır kilometre otomobil satın almak biraz daha kolaylaşmış oluyor.

NİSSAN ARABA KAMPANYALARI İLE FİNANSMAN DESTEĞİ SAĞLANIYOR

Nissan firmasının Temmuz ayının sonuna kadar devam edecek olan araba kampanyaları ile müşterilere önemli imkanlar sağlanıyor. Müşteriler sıfır kilometre araç satın alırken kredi kullanmaları durumunda bu kredinin maliyetleri nedeniyle gözleri korkabiliyor. Yaşanan bu endişeye Nissan firması tarafından köklü bir çözüm üretildi. Nissan her sıfır kilometre otomobil için farklı miktarlarda faizsiz kredi imkanı sağlıyor.

NİSSAN QASHQAİ FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Nissan firması en çok satılan SUV model araç olan Nissan Qashqai için faizsiz kredi kampanyası ile müşterilere önemli bir imkan sağlıyor. Sıfır kilometre Nissan Qashqai satın almak isteyen müşterilere 12 ay vadeli 150 Bin TL kredi desteği faizsiz olarak kullandırılıyor.

NİSSAN JUKE FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Faizsiz kredi imkanı sağlanan bir diğer Nissan modeli de Nissan Juke oldu. Nissan Juke satın almak isteyen müşterilere 80 Bin TL kredi desteği 12 ay vadeli ve faizsiz olarak kullandırılıyor. Bu kredi desteğini alan müşterilerden herhangi bir şekilde faiz ödemesi yapmaları talep edilmiyor.

NİSSAN MİCRA FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Nissan tarafından Micra model araç için de müşteriler destekleniyor. Nissan Micra satın almak isteyenlere 60 Bin TL’lik kredi 12 ay vadeli ve faizsiz olarak sunuluyor. Bu kampanyaların tamamı Temmuz ayının sonunda bitecek. Bundan dolayı faizsiz kredi destekleri için son günler yaşanıyor.