7 koltuklu Dacia Yeni Jogger için lansmana özel fiyat açıklandı!

Dacia tarafından yeni bir model araç daha piyasaya çıkarılıyor. Türkiye piyasasına giriş yapan Dacia Yeni Jogger için lansman fiyatı açıklandı.
7 koltuklu Dacia Yeni Jogger için lansmana özel fiyat açıklandı!

Türkiye’de otomobil sektöründe yeni gelişmeler büyük bir ilgiyle takip ediliyor. SUV model araçları fiyat – performans açısından oldukça beğenilen otomobil markalarından olan Dacia yeni bir otomobil ile Türkiye piyasasında ses getirmeye hazırlanıyor. Daica’nın Duster, Sandero gibi çok tutan modellerine yeni bir ekleme daha yapılıyor. Dacia Yeni Jogger için Türkiye satışları başlıyor. Lansmana özel bir fiyatla satışa çıkarılan Dacia Yeni Jogger klasik otomobillerin tamamen dışında yer alıyor.

DACİA YENİ JOGGER GELİYOR!

Dacia firmasının büyük umutlarla piyasaya sürdüğü Dacia Yeni Jogger oldukça farklı nitelikleri ile dikkat çekiyor. 7 kişilik bir otomobil olarak tanıtımı yapılan Dacia Yeni Jogger’in iç hacmi oldukça geniş. Üstelik otomobilin içinde yer alan koltuklar portatif özelliğe de sahip. Dilendiğinde katlanarak otomobilde çok geniş bir alan yaratılabiliyor. Özellikle yük taşıma ihtiyacı hissedildiği anlarda Dacia Yeni Jogger pratik çözümler sunabiliyor.

Dacia Yeni Jogger yakıt tasarrufu ile de dikkat çekiyor. 100 km’de 7,8 litre yakıt yakan Dacia Yeni Jogger büyüklüğü ile de emsallerine göre oldukça makul bir yakıt tüketimi yapıyor. Tamamen SUV formatında olan Dacia Yeni Jogger aynı zamanda Station Wagon boyuna sahip. Çok farklı nitelikleri ile piyasada az bulunan araçlar arasına girmeye aday Dacia Yeni Jogger için firma satış fiyatına dair yeni bilgilendirmede bulundu.

LANSMANA ÖZEL FİYAT AÇIKLANDI!

Dacia firması otomobil fiyatlarına dair yeni açıklamalar yaptı. Lansmana özel bir fiyat açıklayan Daci firması Dacia Yeni Jogger için 545 Bin TL’den başlayan fiyatlar belirlendiğini duyurdu. Bu fiyat 2022 model Dacia Yeni Jogger Essential Turbo 110 bg 7 koltuklu otomobil için geçerli olacak. Sınırlı sayıda olduğu belirten bu otomobiller için geçerli olan fiyatlarda kasko ve trafik sigortası yer almadığı belirtildi.