75 Bin TL İhtiyaç Kredisini QNB Finansbank Bu Taksitlerle Vermeye Başladı!

Nakit ihtiyacı içerisinde kalanlara QNB Finansbank tarafından finansal destek veriliyor. QNB Finansbank müşterileri kullandıkları ihtiyaç kredileri ile finansal durumlarını toparlayabiliyorlar. Peki QNB Finansbank aylık yüzde kaç faizle ihtiyaç kredisi veriyor?
75 Bin TL İhtiyaç Kredisini QNB Finansbank Bu Taksitlerle Vermeye Başladı!

Türkiye'de ekonomik koşullar vatandaşların aleyhinde ilerlemeye devam ediyor. İnsanlar gelirleri ile giderlerini karşılayamaz hale geldiler. Özellikle geçmişten gelen borçları olan vatandaşlar büyük bir finansal çıkmaz içerisinde kaldılar. Ek kaynak temin edilmeden bu finansal krizden çıkamayan vatandaşlar bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına yönelmeye başladılar. Bankalardan ihtiyaç kredisi çeken vatandaşlar kendilerine sağlanan bu imkan ile ekonomik olarak önlerini görebilir hale geliyorlar. 

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

İhtiyaç kredisi çekmek için QNB Finansbank'ı tercih edenler bu bankanın ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını merak ediyorlar. QNB Finansbank müşterileri aylık yüzde kaç faizle nakit desteği alabiliyorlar. QNB Finansbank müşterileri ihtiyaç kredilerinde en fazla kaç aya kadar vade imkanından yararlanıyorlar? 

QNB Finansbank tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre müşteriler aylık yüzde 2,21 oranlı faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu kredi maliyeti ortalama bir maliyet olarak değerlendiriliyor. Bazı özel bankalarda ihtiyaç kredisi faizleri aylık yüzde 3'e vurmuşken QNB Finansbank'ın ihtiyaç kredisi faizi makul olarak değerlendiriliyor.

QNB Finansbank müşterilerinden ihtiyaç kredisi başvurusu sırasında banka kefil şartı talep etmiyor. Ancak kredi başvurusunun onayı sırasında eğer kefil ihtiyacı duyulursa bu talep müşteriye iletilerek bir kefil göstermesi talep edilebiliyor. Bu kefil zorunluluğu çok nadir rastlanılabilir bir durum olabiliyor. 

İhtiyaç kredisi kullanmak için QNB Finansbank'ı tercih etmeyi düşünen müşteriler çekecekleri ihtiyaç kredisinin vade sürelerini de merak ediyorlar. Öncelikle Türkiye'de tüm bankalarda ihtiyaç kredilerine uygulanan azami vade sürelerini bankalar değil BDDK belirliyor. BDDK'nın belirlemiş olduğu ve şu anda da uygulamada bulunan kural gereği 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki limitlerdeki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar vade ve 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri de 12 aya kadar vade ile verilebiliyor. 

75 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

75 Bin TL İhtiyaç Kredisini QNB Finansbank Bu Taksitlerle Vermeye Başladı!

QNB Finansbank'tan 24 ay vadeli 75 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 4.316 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 103.584 TL olarak hesaplanıyor.