8 Bin TL emekli maaş promosyonu ödeyen TEB'den 1,64 faizle ihtiyaç kredisi sürprizi!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile sağlanan ek imkanlar emekli vatandaşların en büyük finansal dayanakları oluyor. Peki TEB ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor? TEB emekli müşterilere ihtiyaç kredisini yüzde kaç faizle veriyor?
8 Bin TL emekli maaş promosyonu ödeyen TEB'den 1,64 faizle ihtiyaç kredisi sürprizi!

Emekli vatandaşlar için çok kritik bir finansal süreçten geçiliyor. Geçimlerini sağlamakta zorlanan emekli vatandaşlara bankalar emekli maaş promosyonu kampanyaları ile çok özel imkanlar sağlıyorlar. Binlerce liralık maaş promosyonu alan emekliler bunun yanında çok uygun bankacılık ürünlerine de erişebiliyorlar. Emeklilere bu imkanı sağlayan bankalar arasında TEB de bulunuyor. TEB'in emekli maaş promosyonu koşulları nelerdir? 

TEB NE KADAR MAAŞ PROMOSYONU VERİYOR?

Emeklilere maaş promosyonu olarak en yüksek ödemeyi yapan bankalar arasında yer alan TEB'in ödeme tarifeleri merak ediliyor. TEB emekli maaşı 1.500 TL'ye kadar olan müşterilere 5.500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alan emeklilere 6.750 TL ve 2.500 TL üzerinde emekli maaşı olan müşterilere 8.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

Emekli müşteriler TEB'den maaş promosyonu alabilmek için uygulanan şartları merak ediyorlar. Öncelikle emekli müşterilerin emekli maaşlarını TEB'e taşımaları gerekiyor. Ardından ise emekli müşteri 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veriyor. Bu şartların sağlanması durumunda emekli müşteri TEB'den maaş promosyonu almaya hak kazanıyor. Emekli maaş promosyonu ödemesi ise emeklinin TEB hesabına yatan ilk emekli maaşının ardından vadesiz TL hesabına banka tarafından maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

1,64 FAİZLE İHTİYAÇ KREDİSİ

Kredi çekmek için bankaların yollarını aşındıranlar yüksek faiz altında ezilmeye devam ediyorlar. Maaşını TEB'e taşıyarak TEB müşterisi olan emeklilere banka tarafından ihtiyaç kredisi avantajı da sağlanıyor. Bankanın yaptığı duyuruya göre TEB'in emekli müşterileri ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde özel bir uygulama ile karşılaşıyorlar. Bu doğrultuda aylık yüzde 1,64 faizle ihtiyaç kredisi çekilebiliyor.