80 yaş altı emeklilere PTT'den ödeniyor 80.000 TL

PTT emekli maaş müşterisi olan emeklilere müjdeli haberi verdi! PTT kredi işlemleri ile nakit ihtiyacı olanlara N kolay emekli kredi paketi ile 70 bin TL nakit para desteği sağlayacak.
80 yaş altı emeklilere PTT'den ödeniyor 80.000 TL

Emeklilerin ay sonunu getirmede yaşadıkları zorluklara PTT nakit para desteği ile kolaylık sağlıyor. PTT emekli maaş müşterisi olan kişilere yönelik olarak başlattığı kampanya ile 80 yaşına kadar olan tüm emeklilere kredi çekme imkanı sunuyor! 

En düşük 1.250 TL ve en yüksek 80 bin TL olarak belirlenen kredi limiti ile emeklilere gün doğdu! Ay sonunu getirmekte zorlanan, faturası biriken ve nakit paraya ihtiyacı olan emekliler PTT şubeleri üzerinden anında kredi başvurusu yapıyor, aynı gün talep ettikleri kredi tutarı PTT hesaplarına yatırılıyor. İşte kredi kampanyasının detayları... 

PTT N KOLAY EMEKLİ KREDİ PAKETİ KAMPANYASI NEDİR?

Sahip olduğu şube sayısını her geçen gün arttırarak müşterilerine büyük kolaylık sağlayan PTT yaptığı girişimler sonrasında bankalara da hizmet vermeye başlamıştı. Bu hizmetlerden birini de Aktif Bank ile ortaklaşa sunan PTT Bank müşterilerine N Kolay Emekli kredi paketi kampanyası ile nakit para desteği sağlıyor. PTT emekli maaş müşterisi olan kişilere yönelik olarak düzenlenen 80 bin liraya kadar sağlanan nakit para desteğine PTT N kolay emekli kredi paketi adı verilmektedir. 

80 yaş altı emeklilere PTT'den ödeniyor 80.000 TL

PTT N KOLAY EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Düzenlenen kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilerin aranılan 2 şartı taşımaları yeterli oluyor. Öncelikle kampanyadan sadece PTT emekli müşterisi olan yani emekli maaşını PTT şubeleri üzerinden alan kişiler yararlanabiliyor. Bu şarta ek olarak yaş şartı uygulanmakta olup en fazla 80 yaşa kadar olan emeklilere nakit para desteği sağlanıyor. Aranılan bu 2 şartı taşıyan emekliler PTT şubeleri üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyası başvurusu yapabiliyor. 

80 yaş altı emeklilere PTT'den ödeniyor 80.000 TL

PTT İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU EYLÜL 2022! AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik olarak PTT 80 bin liraya kadar nakit para desteği sağlıyor. BDDK tarafından yapılan yasal düzenleme sonrasında 50 bin TL üstü kredilerde vade 24 ay ile sınırlandırılırken 24 ay vadeli 80.000 TL kredi paketinde aylık taksit tutarı 4 bin 910 TL olarak gerçekleşecek. 36 ay vadeli 50.000 TL kredi paketinde ise aylık taksit tutarı ise 2 bin 415 TL olarak ödeniyor.