90 gün sonra altını olanın başına talih kuşu konacak uzmanı altın fiyatları için yeni rekoru duyurdu

Altın fiyatlarında dalgalanma tsunami etkisi yaratırken yeni fiyatlar ortaya çıkmıştı. İslam Memiş son dolar ve altın yorumu ile seçim sonrası tahminleri ile yine yankı uyandırdı.
90 gün sonra altını olanın başına talih kuşu konacak uzmanı altın fiyatları için yeni rekoru duyurdu

90 gün sonra altını olanın başına talih kuşu konacak uzmanı altın fiyatları için yeni rekoru duyurdu - Baş döndüren seyri ile piyasalarda fırtınalar estiren altın fiyatları ABD'den gelen haberlerle adeta uçuşa geçmişti. 

Önce ABD Merkez Bankası FED tarafından yapılan şahin söylemler ile düşen altının fiyatı sonrasında Amerika'da patlak veren banka iflasları ile adeta uçuşa geçmişti. Altının fiyatı rekor üzerine rekor kırarken elinde parası olan kişiler de bu seviyeden altın alıp almama konusunda ikileme düşmüştü. Altında yaşanan dalgalanma büyük bir fırsat sunarken düşüşte alım yapanlar daha ilk günden kara geçmeyi başarmıştı. İslam Memiş yeni yorumlarda bulundu. 

İSLAM MEMİŞ SON ALTIN YORUMU! ALTINDA DÜŞÜŞ YA DA YÜKSELİŞ BEKLENTİSİ VAR MI?

Altın fiyatları hakkında yapmış olduğu başarılı yorumları ile tanınan İslam Memiş yeni yorumu ile ""xOrta ve uzun vadede altının ons fiyatı 2.000-2.250 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir. Altının ons fiyatı, değerinin altında kalmaya devam ediyor ve toparlanma hızlı olabilir Haziran sonrası altın fiyatlarında rekorlar gelmeye devam eder.

Gram altın, Haziran sonrasında 1.450-1.500 liraya kadar yükselebilir. Her sıkışma, her baskılanma daha büyük atakların habercisi. Gram altın, ons gibi değerinin altında. Elinde olan beklemeli, almak isteyen de acele etmeli. Bu seviyeler satış değil, alış seviyeleri" diye konuştu" diyerek altında 2023 yıl sonu beklentisi olarak bir kere daha 1.450 - 1.500 TL seviyesini açıkladı. 

90 gün sonra altını olanın başına talih kuşu konacak uzmanı altın fiyatları için yeni rekoru duyurdu

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE, 1 ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Gram altının fiyatı 1.190,75 TL seviyesine ulaşırken yaşanan yükselişin ardından çeyrek altının alış fiyatı 1.962 TL ve satış fiyatı ise 1.978 TL değerini görerek 2 bin TL barajına dayandı. 

NOT: Burada yer alan bilgiler haberde adı geçen kişilerin yorumlarından derlenmiş olup, emlak365.com tarafından yatırım tavsiyesi verilmemiştir.