Acil para arayana hızlı kredi! Halkbank 70 Bin TL duyurusu yaptı!

Nakit ihtiyaçları karşısında çaresiz kalanların yardımına hızlı kredi desteği ile Halkbank koşuyor. Halkbank 70 Bin TL limitli hızlı kredi kampanyasını duyurdu. Müşterilere sağlanan 70 Bin TL hızlı kredi imkanının maliyet tablosu yayınlandı.
Acil para arayana hızlı kredi! Halkbank 70 Bin TL duyurusu yaptı!

Nakit sıkışıklığı içerisine girerek bütçelerini çeviremeyenlere bekledikleri haberi Halkbank duyurdu. Ekonomik gelişmelerden dolayı insanlar bütçelerini denkleştirmede zorluk yaşayabiliyorlar. Bu kapsamda aydan ayda biriken nakit akışları zamanla çevrilemez duruma geliyor. Bu durumda da ek kaynak arayışları başlıyor. İşte tam da bu arayış içerisine girenlere Halkbank tarafından özel bir kredi imkanı sağlandığı açıklandı. 

HALKBANK HIZLI KREDİ DUYURUSU YAPTI!

Halkbank'ın açıkladığı hızlı kredi kampanyası ile alakalı olarak ayrıntılı bilgiler merak ediliyor. Hızlı kredi esasında bir tür ihtiyaç kredisi olarak da biliniyor. İhtiyaç kredisinden farkı ise bu kredinin çok hızlı bir şekilde çekilebilmesi oluyor. Müşterilerin hızlı kredi başvuruları aynı hızla tanıtlanarak cevap veriliyor. Kredisi onaylananlar aynı gün içerisinde, çok da fazla geçmeden kredi tutarını hesaplarına aktarabiliyorlar. 

Halkbank'ın hızlı kredi kampanyasının koşulları da merak ediliyor. Bu kredi ihtiyaç kredisi kapsamında olduğu için kurallar aynı şekilde uygulanıyor. Müşteriler en fazla 36 aya kadar vade ila hızlı kredi kullanabiliyorlar. Ancak kredi tutarına göre bu kredinin vade süresi de değişebiliyor. 50 Bin TL'ye kadar olan krediler 36 ay vade ile, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arası krediler 24 ay vade ile ve 100 Bin TL üzeri krediler ise 12 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. 

Halkbank'ın hızlı kredi kampanyası kapsamında müşterilere uyguladığı aylık faiz oranı da açıklandı. Buna göre müşteriler hızlı kredi çekmeleri durumunda kredileri aylık yüzde 1,89 faiz ile hesaplanıyor. Diğer bankalara göre daha makul bir faiz oranı ile kredi veren Halkbank bu açıdan da müşterilere avantaj sağlayabiliyor. Kamu bankası olmanın imkanını kullanan Halkbank hızlı kredi kampanyası çerçevesinde verdiği kredide düşük faiz politikası uyguluyor. 

70 BİN TL HIZLI KREDİ MALİYET TABLOSU!

Acil para arayana hızlı kredi! Halkbank 70 Bin TL duyurusu yaptı!

Halkbank tarafından hızlı kredi maliyet tablosu yayınlandı. 24 ay vadeli 70 Bin TL hızlı kredinin aylık yüzde 1,89 faizle kullandırıldığı bildirilirken kredi taksitinin 3.854 TL olduğu belirtildi. 70 Bin TL hızlı kredi çeken müşteriler bankaya 2 yıllık vade sonuna kadar toplamda 92.512 TL ödeme yapıyorlar.