Acil para lazım diyene 10.000 TL! Halkbank'tan 415 TL taksitli hızlı kredi!

Acil nakit sıkışıklığı yaşayanlara Halkbank tarafından hızlı kredi imkanı sağlanmaya başlandı. Vatandaşlar Halkbank'a başvurmaları halinde hemen 10.000 TL ihtiyaç kredisi çekebilecekler.
Acil para lazım diyene 10.000 TL! Halkbank'tan 415 TL taksitli hızlı kredi!

Türkiye'de vatandaşların acil nakit ihtiyacı yaşadığı bir dönemden geçiliyor. Bütçeler giderleri karşılamak için yeterli gelmezken bazı acil ihtiyaçlar için nakit gereksinimi duyulabiliyor. Bu finansal soruna en etkili çözüm yolunu Halkbank sunuyor. Halkbank'ın hızlı kredi kampanyası ile vatandaşlara çok kısa sürede ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. Vatandaşlar hem nakit ihtiyaçlarını karşılıyorlar hem de bu kullandıkları kredinin taksitlerini çok düşük tutarlarla geri ödeyebiliyorlar.

HALKBANK HIZLI KREDİ NEDİR?

Halkbank tarafından uygulamaya sokulan Hızlı Kredi kampanyası bir tür ihtiyaç kredisidir. Bu kredi kampanyası ile vatandaşlara en fazla 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullandırılmaktadır. Hızlı bir şekilde krediye onay veren Halkbank çok kısa bir süre içerisinde ilgili kredi tutarını müşterinin vadesiz hesabına aktarmaktadır. Böylece acil nakit ihtiyacı da karşılanmaktadır. Hemen para lazım diyenlerin kullanabileceği bu kredi kampanyası ile küçük finansal ihtiyaçlar hemen karşılanabiliyor.

MALİYET NE KADAR?

Halkbank Hızlı Kredi kampanyası kapsamında kullandırılan ihtiyaç kredisinin aylık faiz oranı merak ediliyor. Banka bu kredi için standart faiz uygulaması yapıyor. Halkbank'ın ihtiyaç kredisi faizi olan aylık yüzde 1,89 oranındaki faiz bu kampanyada da geçerli oluyor. Hızlı kredinin herhangi bir maliyet farkı bulunmuyor. Uygulanan faiz oranı şu anda bankalar içerisinde en düşük faizli ihtiyaç kredilerinden birisi oluyor.

3 YILDA GERİ ÖDENEBİLİYOR!

Halkbank'ın hızlı kredi kampanyası kapsamında müşterilere 36 aya kadar vade yapılabiliyor. Krediyi çeken müşteriler 3 yılda bu kredinin taksitlerini aydan aya ödeyerek kapatabiliyorlar. Düşük tutarlı kredi olduğu için aylık taksit tutarı da müşterileri zorlayacak seviyede olmuyor. Böylece acil nakit sorunu çok makul bir şekilde çözüme kavuşabiliyor.

10.000 TL HIZLI KREDİ TAKSİT HESAPLAMASI

halkbank-kredi.jpg

Halkbank Hızlı Kredi kampanyası kapsamında kullanılacak olan 36 ay vadeli 10.000 TL kredinin maliyeti aylık yüzde 1,89 faizle hesaplanıyor. Bu kredi için müşteriler her ay 415 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 14.959 TL oluyor.