Akbank 81 ilde 3 ay ertelemeli kredi seferberliği başlattı! Nakit ihtiyacı olan fırsatı kaçırmasın

Deprem sonrasında Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken nakit para ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak Akbank 3 ay ertelemeli kredi kampanyası başlattı. Başlatılan kredi kampanyası ile şimdi al Mayıs'ta öde nakit para desteği sunuldu.
Akbank 81 ilde 3 ay ertelemeli kredi seferberliği başlattı! Nakit ihtiyacı olan fırsatı kaçırmasın

Akbank 81 ilde 3 ay ertelemeli kredi seferberliği başlattı! Nakit ihtiyacı olan fırsatı kaçırmasın - Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Akbank müşterilerine yönelik olarak yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Nakit paraya ihtiyacı olan herkese açık olan kredi kampanyasında sunulan en büyük avantaj ise kredi ödemesinin ilk taksit tutarı için 3 ay erteleme imkanı sunulması oldu. 

Yaşanan büyük deprem felaketi nedeni ile vatandaşların nakit para ihtiyaçları artarken bankaların kredi kampanyaları yakın takip altına alınmıştı. Yaşanan ekonomik belirsizlik ve yeni şok dalgası nedeni ile nakit ihtiyacı olan kişiler kredi kampanyalarını incelerken Akbank ihtiyaç kredisi paketinde ilk taksit ödemesini 3 ay öteleyerek büyük kolaylık sundu. Kredisini hemen bugün çeken kişiler nakit paraya kavuşurken ilk taksit ödemesine 3 ay sonra başlayabilecekler. 

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI! 3 AY ERTELEMELİ KREDİ NASIL ÇEKİLİR?

Akbank internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile nakit paraya ihtiyacı olanlara 3 ay ertelemeli kredi desteği sunulacağı ilan edildi. Akbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan kampanya duyurusunda "Kredinizi Akbank Mobil’den hemen kullanın, ödemeye 3 ay sonra başlayın. Zaman kaybetmeden başvurun, hayallerinizi gerçekleştirin. Dilerseniz hemen şimdi Akbank COM'dan, Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak veya Akbank Mobil ve İnternet'e girerek belgesiz, imzasız Direkt Kredi kullanabilir veya aşağıdaki belgelerle birlikte Şubelerimize başvurabilirsiniz" diyerek başvuru kanallarını da açıkladı. 

Yapılan açıklama kapsamında Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası için başvuru kanalları Akbank şubeleri, Akbank Telefon Şubesi ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil olarak gösterildi. Bu kanallar üzerinden başvuru yapan kişiler 3 aya kadar ertelemeli nakit para desteği alabilecek. 

Akbank 81 ilde 3 ay ertelemeli kredi seferberliği başlattı! Nakit ihtiyacı olan fırsatı kaçırmasın

AKBANK ŞUBAT 2023 GÜNCEL İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Kredi notuna göre faiz oranı uygulayan bankalar arasında yer alan Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranı internet sitesinde yüzde 2,24 olarak açıklanmış durumda. Bu oran üzerinden 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksit tutarı 444,47 TL olarak gerçekleşecek.