Akbank faizsiz kredi değil sıfır faizli taksitli nakit avans veriyor! 7.500 TL tek tıkla hesapta

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları yakından takip edilirken Akbank faizsiz taksitli nakit avans müjdesi verdi! Acil paraya ihtiyacı olana 7.500 TL nakit para...
Akbank faizsiz kredi değil sıfır faizli taksitli nakit avans veriyor! 7.500 TL tek tıkla hesapta

İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişiler bankaların kredi kampanyalarını yakından takip etmeye devam ederken konu hakkında bir kampanya açıklaması da Akbank tarafından yapıldı. Akbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda kredi çekmek istiyorum diyen müşterilerine faizsiz nakit para imkanı sunuldu. 

Banka ilk kez Akbank müşterisi olacak kişiler için düzenlediği özel kampanya ile sıfır faizli taksitli nakit avans vereceğini açıkladı. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler şubeye dahi gitmeden sadece birkaç tıklama ile fazsiz borç para hakkından yararlanabilecekler. Kredi tutarı ise 7.500 TL ile sınırlandırıldı. 

AKBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI NEDİR, KİMLERE 7.500 TL BORÇ PARA VERİLECEK?

Akbank tarafından "Mobilden Akbanklı Olanlara 7.500 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Avans" kampanyası ile yapılan duyuruda 31 Temmuz 2022 tarihine kadar yapılan başvurularda geçerli olmak üzere ilk kez Akbanklı olan kişilere 7 bin 500 liraya kadar sıfır faizli borç para verileceği ilan edildi. Kampanya kapsamında verilecek olan faizsiz nakit para desteğinin sınırı ise 7 bin 500 TL ile sınırlandırıldı. 

Akbank faizsiz kredi değil sıfır faizli taksitli nakit avans veriyor! 7.500 TL tek tıkla hesapta

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak ve faizsiz borç para almak isteyen kişilerin ilk kez Akbank müşterisi olması ve müşteri olma sürecini Akbank mobil uygulaması üzerinden tamamlamaları şartlarını yerine getirmeleri yeterli olacak. 

Akbank faizsiz kredi değil sıfır faizli taksitli nakit avans veriyor! 7.500 TL tek tıkla hesapta

AKBANK'TAN NASIL SIFIR FAİZLİ TAKSİTLİ NAKİT AVANS ÇEKİLİR?

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler ilk olarak cep telefonlarının uygulamalar bölümünden Akbank mobil uygulamasını cep telefonlarına indirecekler. Ardından burada yer alan Akbanklı olmak istiyorum adımları sırası ile takip edilerek tüm işlemler tamamlanacak. 

Bankanın yönergelerini takip ederek şubeye gitmeden Akbanklı olan kişiler sonrasında 01.07.2022 öncesi açık Axess, Wings veya Free kartı olmayıp, 01.07.2022 - 15.08.2022 arasında ilk kez asıl Axess veya Wings’e başvurarak, 15.08.2022’ye kadar kartı onaylanan müşteriler 31.08.2022 tarihine kadar başvuru yaparak kredi kartı alacaklar. 

Kredi kartını alan kişiler belirtilen tarihe kadar yapacakları başvuru üzerine 7 bin 500 liraya kadar faizsiz taksitli nakit avans çekebilecekler. Akbank faizsiz taksitli nakit avans çeken kişiler ödemelerini maksimum 6 aya kadar taksitlendirebilecekler. Faizsiz taksitli nakit avans başvurusu da mobil şube üzerinden alınabilecek.