Akbank şimdi çek Mayıs 2023'de öde kredi kampanyası başlattı! 3 ay ötelemeli destek ihtiyaç kredisi

Akbank ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen müşterilerine yönelik olarak 3 ay ertelemeli kredi kampanyası başlattı.
Akbank şimdi çek Mayıs 2023'de öde kredi kampanyası başlattı! 3 ay ötelemeli destek ihtiyaç kredisi

Akbank şimdi çek Mayıs 2023'de öde kredi kampanyası başlattı! 3 ay ötelemeli destek ihtiyaç kredisi - Zaten yükselen enflasyon rakamları nedeni ile zorlu günler geçiren vatandaşlar bir de yaşanan deprem felaketi nedeniyle daha da zor bir duruma düşerken bankalar kredi kampanyalarını açıkladı. 

Vatandaşa özel destek kredisi veren bankalardan biri de Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Akbank oldu. Akbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile nakit paraya ihtiyacı olan kişilere ilk taksit ödemesini 3 ay öteleyebilecekleri yeni kredi fırsatını duyurdu. 

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Nakit paraya ihtiyacım var diyen kişilerin sayıları her geçen gün artmaya devam ederken bu kişilere bir destek kararı da Akbank tarafından alındı. Akbank ihtiyaç kredisi paketinde nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak ilk taksit ödemesini 3 ay öteleme fırsatı da sundu. Düzenlenen kredi paketinde ihtiyaç kredisi faiz oranı ise yüzde 2,16 olarak yer aldı. 

Akbank şimdi çek Mayıs 2023'de öde kredi kampanyası başlattı! 3 ay ötelemeli destek ihtiyaç kredisi

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Faiz oranları kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri skoru ve benzer nedenlerle müşteri özelinde değişebilmektedir.

3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi'nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil'den kullanabilirsiniz.

Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 aydır. Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden azami vadeler değişebilecektir.

 İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar.

Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5’i kadar olup, bu tutar üzerinden ayrıca %10 oranında BSMV tahsil edilmektedir. 

Yukarıdaki koşulları taşıyan kişilerin başvuruları kabul edilecek olan başvurusu onaylanan kişiler için ilk taksit ödemesi 3 aya kadar ertelemeli olacak şekilde ihtiyaç kredisi çekme imkanı sunulacak.