Akbank'tan 300 Bin TL taşıt kredisi kampanyası! Aylık taksit tutarı açıklandı!

Otomobil satın almak isteyenler taşıt kredisi için araştırmalarını sürdürüyorlar. Sıfır ve ikinci el otomobiller için Akbank tarafından taşıt kredisi imkanı sağlanıyor. 300 Bin TL'lik kredinin taksit tutarı belli oldu.
Akbank'tan 300 Bin TL taşıt kredisi kampanyası! Aylık taksit tutarı açıklandı!

Türkiye'de sıfır kilometre veya ikinci el otomobil satın almak isteyenler artan fiyatlardan dolayı taşıt kredisi ihtiyacı hissediyorlar. Bankaların taşıt kredisi kampanyalarından yararlanarak otomobil satın almak çok daha kolay şartlarda gerçekleştirilebiliyor. Bu krediler kullanılırken en önemli ayrıntı kredi maliyetleri oluyor. Son dönemlerde kredi maliyetleri açısından taşıt kredisinde Akbank'ın ismi ön plana çıkmaya başladı. Akbank hangi imkanlarla taşıt kredisi veriyor? 

AVANTAJLI TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

Taşıt kredisi çekmek isteyenler banka banka araştırma yaptıklarında son günlerde yolları çoğunlukla Akbank'a çıkıyor. Akbank'ın açıklamış olduğu taşıt kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere bu finansman desteği uygun maliyetle verilebiliyor. Bu maliyetlere göre hesaplarını yapan müşteriler otomobil satın almak için beklemek zorunda kalmıyorlar. 

Akbank'ın taşıt kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere uyguladığı aylık faiz oranı yüzde 1,89 olarak açıklandı. Özel bankalar içerisinde bu açıdan en avantajlı kampanyayı Akbank açıkladı. Bu kampanyayı duyan müşteriler Akbank'a başvuru yaparak hem sıfır kilometre hem de ikinci el otomobil alımlarında faiz maliyeti avantajı elde edebiliyorlar. 

Akbank'ın taşıt kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere uyguladığı vade süreleri de merak konusu oluyor. Bu konuda BDDK bankalara bazı sınırlamalar getirmişti. 400 Bin TL'ye kadar olan otomobillerde Akbank 48 ay vadeli taşıt kredisi veriyor. Ancak bu fiyatın altında pek sıfır kilometre araç kalmadığı için çok da geçerli bir uygulama değil. 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında değeri olan otomobiller için ise Akbank 36 aya kadar vade ile taşıt kredisi veriyor. Bu kredide ise en fazla yüzde 50 oranında kredilendirme yapılabiliyor. Yani 600 Bin TL değeri olan bir otomobil için Akbank'tan en fazla 300 Bin TL kredi maksimum 36 ay vadeli olarak kullanılabiliyor. 

300 BİN TL TAŞIT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI!

Akbank'tan 300 Bin TL taşıt kredisi kampanyası! Aylık taksit tutarı açıklandı!

Akbank'tan 36 ay vadeli 300 Bin TL taşıt kredisi kullanan müşterilerin kredi hesaplamaları aylık yüzde 1,89 faiz ile hesaplanıyor. Bu hesaplamaya göre aylık ödenmesi gereken taksit tutarı 12.465 TL oluyor. 3 yıl boyunca sabit taksit ödemesi ile müşteriler taşıt kredisi borcunu kapatabiliyorlar.