Alternatif Bank tüm müşterilere bu şartlarla 1.200 TL nakit hediyesi veriyor!

Alternatif Bank tarafından açıklanan kampanyaya göre müşterilere 1.200 TL nakit kazanç sağlama imkanı veriliyor. Alternatif Bank 1.200 TL nakit kazanma kampanyasının koşulları nelerdir?
Alternatif Bank tüm müşterilere bu şartlarla  1.200 TL nakit hediyesi veriyor!

Türkiye’de bazı bankalar dönem dönem oldukça avantajlı kampanyalar düzenliyorlar. Bu bankalar kervanına son olarak Alternatif Bank katıldı. Alternatif Bank tarafından açıklanan kampanyaya göre müşterilere hem kazançlı bir yatırım yapma imkanı sağlanıyor hem de 1.200 TL nakit kazanma fırsatı veriliyor. Peki Alternatif Bank’ın bu çok avantajlı kampanyasından kimler, nasıl yararlanabiliyorlar.

1.200 TL NAKİT KAZANMA FIRSATI!

Alternatif Bank tarafından yapılan açıklamaya göre 1.200 TL nakit kazanma kampanyasından yararlanabilmek için Dövizden Dönen Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açılması gerekiyor. 31 Ekim’e kadar bu hesabı açan müşterilere çok özel imkanlar veriliyor. VOV Banka kartı ile müşteriler yapacakları her alışveriş işleminden yüzde 10, toplamda ise 1.200 TL nakit iade alabilecekler. 31 Ekim 2023 tarihine kadar müşterilere şartları karşılamaları koşulu ile 100 TL para iadesi verilecek.

Alternatif Bank bu kazançlı kampanyanın koşullarını da açıkladı. Buna göre açılacak olan Dövizden Dönen Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı en az 10 Bin TL olmalıdır. Bir müşteriye bir ay içerisinde en fazla 100 TL para iadesi verilecek. Müşterilerin bu kampanyadan yararlanabilmeleri için açık bir VOV Banka kartı sahibi olmaları gerekiyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin açacakları Dövizden Dönen Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı 3, 6, 9, 12 aylık vadelerde olabilecek. Müşterilerin kazandıkları para iadeleri 3 iş günü içerisinde vadesiz hesaplarına aktarılıyor. Bir müşteriye ise kampanya kapsamında en fazla 1.200 TL nakit iadesi yapılabiliyor. Bunun üzerinde herhangi bir ödeme yapılmıyor.

Alternatif Bank tarafından uygulanan bu kampanya ile müşteriler bir yandan yatırım yapıp kazançlı çıkıyorlar diğer yandan ise 1.200 TL’lik nakit iadesi alıyorlar.