Altından daha fazla kazanç getirecek! İslam Memiş tarih verip açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni bir değerlendirme yaparak yatırımcılara çok kazandıracak bir yatırım alanından bahsetti. Altın fiyatlarının yükseleceğini belirten İslam Memiş gümüşün ise altından daha fazla kazandıracağını belirtti.
Altından daha fazla kazanç getirecek! İslam Memiş tarih verip açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in finansal değerlendirmeleri yatırımcılar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Özellikle altın piyasasına dair öngörülerinin çıkması ile bilinen İslam Memiş bu sefer altının yanında gümüşün de kazançlı bir yatırım aracı olduğunu ifade etti. Gümüş yatırımı yapanların daha fazla kazanç sağlayabileceklerini belirten İslam Memiş kendisinin de gümüş yatırımı olduğunu ifade etti.

GÜMÜŞÜN YILLAR İÇİNDE FİYAT DEĞİŞİMİ!

Gümüşün gram fiyatı bundan 3 yıl önce 2,50 TL’den işlem görüyordu. Şu anda ise gümüşün gram fiyatı 17 TL’ye kadar yükseldi. 3 yıl içerisinde 7 kat değerlenen gümüş yatırımcısının da yüzünü güldürdü. 2020 yılında 100.000 TL’lik gümüş alan bir yatırımcı 700.000 TL’lik kazanç sağladı. Bu şekilde bir kazancı herhangi bir yatırım aracı bu süreçte vermedi. Gümüş yatırımı yapanlar altına göre daha fazla kazandılar.

İSLAM MEMİŞ’TEN GÜMÜŞ YORUMU!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de gümüş hakkında bir değerlendirme yaparak, “Altın ile karşılaştırıldığında gümüş hem daha ucuz hem de daha fazla kazandıran bir yatırım aracıdır diyebiliriz. Uzun yıllardır gümüş yatırımı yapılması gerektiğini söylüyorum. Bizi dinleyen, sözlerimize değer veren dostlarımız kaybetmediler aksine çok kazançlı çıktılar. Gümüş hakkında bundan sonrası için de gayet pozitifim. 2022 yılında gram altın yatırımcısına yüzde 43 kazandırırken gram gümüşte kazanç yüzde 45 olmuştu. Gelecek yıllarda da bu devam edecektir. Özellikle 2023 ve 2024 yıllarında gümüş altından çok daha fazla kazanç getirecektir.” dedi.

Altın fiyatlarının da kazandıracağını söyleyen İslam Memiş, “Söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Altınları bozdurup gümüş alalım şeklinde bir kastım yok. Yatırım sepetimizde gümüşe de yer verebiliriz. Yoksa altın da kazandıracak. Bu yıl sonuna kadar gram altında da 1.500 – 1.600 TL rakamlarını hedefliyoruz. Altın yatırımcısı da kaybetmeyecek, gümüş yatırımcısı da. Sadece gümüşün biraz daha fazla kazandırma potansiyeli var.” ifadelerini kullandı.

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.