Arabası olanlara duyuruldu! 200.000 TL nakit para başvuru yapana anında ödenecek

Nakit paraya ihtiyacı olan araç sahipleri için Vakıfbank yeni kampanyasını açıkladı. Otomobil Rehni Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi kampanyası detayları belli oldu.
Arabası olanlara duyuruldu! 200.000 TL nakit para başvuru yapana anında ödenecek

Arabası olanlara duyuruldu! 200.000 TL nakit para başvuru yapana anında ödenecek - Vatandaşların nakit paraya ihtiyacı her geçen gün artarken Vakıfbank araç sahiplerine yönelik yeni kampanyasını açıkladı. 

İlk olarak pandemini getirdiği zorluklar, ardından Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş son olarak ise Kahramanmaraş'ta yaşanan büyük deprem felaketi ne yazık ki ekonomide yaşanan sıkıntıları arttırmıştı. Enflasyon rakamları giderek yükselirken yaşanan yükseliş en çok sabit gelirli kişilerin gelirlerinde erimeye neden olması nedeni ile sıkıntı yaratmıştı. 

OTOMOBİL REHNİ KARŞILIĞI İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ NEDİR?

Vakıfbank tarafından yapılan açıklama ile Otomobil Rehni Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi paketinde "Sahip olduğunuz otomobili rehin göstererek büyük miktarlardaki nakit ihtiyacınızı, bu krediyle karşılayabilirsiniz" ifadelerine yer verildi. Verilecek olan kredinin özellikleri ise şu şekilde açıklandı: 

36 aya kadar vade ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır.

Belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli müşteriler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır.

Rehin alınan otomobile Kasko Sigortası yapılması zorunludur.

Başvuru sahibi kişi, hayat sigortalı ya da hayat sigortasız olarak farklı faiz oranı alternatifleri ile krediyi kullanabilir.

VAKIFBANK ARAÇ REHİNLİ KREDİ LİMİTİ KAÇ TL?

Sunulan kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilere yönelik kredi limiti ise aracın marka, modeli ve tipine göre şu şekilde belirlenecek;

-Kasko değeri 400.000 TL’ye kadar olan taşıtlar için değerin azami %70’ine kadar,

-Kasko değeri 400.000 TL’nin üzerinde olan taşıtlarda ise bedelin 400.000 TL kadar olan kısmı için %70, 400.000 TL’nin üstünde olan kısım için %50 olarak uygulanacak. 

Söz konusu kredi paketinde nakit paraya ihtiyacı olan kişiler ancak kredi onayı almakta zorlanan kişiler sahip oldukları aracı bankaya rehin göstererek finansman desteği alabilecekler.