Araç sahipleri indirim furyası sona erdi 23:59'a kadar almayana zam haberi verildi! Benzin ve motorin fiyatları

Akaryakıt fiyatları için son dakika zam beklentisi açıklandı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren kritik karar zam kararı alındı. Brent petrol ve dolar kuru sonrası benzine zam beklentisi ilan edildi. İşte güncel akaryakıt fiyatları listesi!
Araç sahipleri indirim furyası sona erdi 23:59'a kadar almayana zam haberi verildi! Benzin ve motorin fiyatları

Araç sahipleri indirim furyası sona erdi 23:59'a kadar almayana zam haberi verildi! Benzin ve motorin fiyatları için yeni güncelleme yapılacağı duyuruldu. Bir süredir brent petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüş nedeniyle akaryakıt fiyatları için peş peşe indirim haberi verilmişti.

Hem motorin hem de benzin için gelen indirim haberleri ile sürücülerin yüzleri gülmüştü. Ne yazık ki brent petrol fiyatında yaşanan düşüşün hız kesmesi ve toparlanmaya geçmesi hem de dolar kurunun yeniden yükselişe geçmesi ile akaryakıt fiyatlarına yeni zam beklentisi ilan edildi. Akaryakıt sektörü temsilcileri tarafından yapılan açıklama ile zammın saati de belli oldu. 

AKARYAKIT FİYATLARI SON DAKİKA ZAM HABERİ: BENZİNE ZAM BEKLENTİSİ VAR MI?

Brent petrol fiyatında yaşanan sert düşüş serisi sona ererken akaryakıt fiyatları için ne yazık ki indirim furyası sona erdi. Benzin ve motorine yapılan peş peşe indirimler sona ererken yeni zam haberi benzin için verildi. Brent petrol fiyatının yeniden 82 dolara kadar çıkması ve dolar kurunun yükselişini sürdürmesi ile ne yazık ki akaryakıt fiyatlarına yeni zam haberi verilmesine neden oldu. 

Sektör temsilcileri tarafından yapılan son dakika açıklaması ile bu gece yarısı saat 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına yeni zam haberi duyuruldu. Benzine yapılan zam miktarı ise 1 TL 7 Kuruş olarak ilan edildi. Motorinin litre fiyatı için ise sektör temsilcileri tarafından henüz bir zam beklentisi haberi verilmedi. 

GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN LİTRE FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Akaryakıt fiyatları için yapılan son dakika açıklaması benzine 1.7 liralık zam beklentisi açıklandı. Motorin için ise zam beklentisi ilan edilmedi. İstanbul'da motorinin litre fiyatı 21,10 liradan satılırken benzinin litre fiyatı ise ortalama 17,42 liradan satılıyor. Bu fiyat gelecek olan zammın ardından yeniden 19TL seviyesini aşmış oldu.