Araç sahiplerine duyuruldu 31 Aralık tarihine kadar süreniz var Halkbank kampanyaya katılanlara 5000 TL ödeyecek!

Akaryakıt harcamaları her geçen gün gelen zamlarla araç sahiplerini biraz daha zorlamaya devam ederken Halkbank paraf kampanyalar ile araç sahiplerine 5 bin TL parafpara kazanma imkanı sundu.
Araç sahiplerine duyuruldu 31 Aralık tarihine kadar süreniz var Halkbank kampanyaya katılanlara 5000 TL ödeyecek!

Araç sahiplerine duyuruldu 31 Aralık tarihine kadar süreniz var Halkbank kampanyaya katılanlara 5000 TL ödeyecek! Halkbank ParafCard kampanyaları tüm hızı ile devam ediyor. Gıdadan giyime, market alışverişinden kozmetiğe kadar pek çok alanda özel kampanyalar ile Paraf Para dağıtmaya devam eden Halkbank araç sahiplerini de unutmadı. 

Araç sahiplerine özel olarak düzenlenen kampanya kapsamında Paraf Premium kart sahiplerine yapmış oldukları akaryakıt harcamaları üzerinden 5 bin liraya varan Paraf Para kazanma imkanı sunuldu. 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında araç sahipleri yapmış oldukları her akaryakıt harcamasından paraf para kazanacaklar. Böylelikle harcadıkça kazanmış olacaklar. 

HALKBANK PARAF CARD AKARYAKIT KAMPANYASI! 

Akaryakıt kampanyaları yoğun ilgi görmeye devam ederken bu kampanyalardan birini de Halkbank düzenledi. Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan milyonlarca müşterisi bulunan Halk Bankası Paraf Premium kredi kartı olan müşterilerine özel olarak akaryakıt kampanyası başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında 31 Aralık2022 tarihine kadar 5 bin liraya varan Paraf Para dağıtılacağı açıklandı. 

Araç sahiplerine duyuruldu 31 Aralık tarihine kadar süreniz var Halkbank kampanyaya katılanlara 5000 TL ödeyecek!

Banka tarafından yapılan açıklamada"Paraf Premium ile Akaryakıt Harcamalarınıza Özel %5 ParafPara 31 Aralık 2022 tarihine kadar Paraf Premium ile akaryakıt sektöründe yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapılacak harcamalara %5, toplamda 5.000 TL ParafPara verilecektir. Alışverişin yapıldığı iş yerinin, emlak365.com sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir. Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir" ifadelerine yer verilirken kampanyaya sadece Paraf Premium kartlar ile yapılan harcamalar dahil edildi. 

Paraf kart sahibi olan kişiler kampanyadan her akaryakıt alışverişinden yüzde 5 Paraf Para olmak üzere toplamda en fazla 5 bin TL paraf para kazanabilecekler. Kazanılan paralar gün sonu işleminin ardından kayıtların bankaya ulaşmasını takip eden bir sonraki iş gününde alışveriş yapılan karta yüklenecek. Yüklenen puanlar ile bir sonraki alışverişinizde belirtilen tutar kadar bedava alışveriş yapma imkanı elde edebileceksiniz. Doğum günü olan Paraf Premium müşterilerine ayrıca restoran harcamalarında geçerli yüzde 50 indirim hakkı da tanındı.