Aralık ayına özel ÖTV indirimli Toyota Corolla fiyat listesi yayımlandı!

Sıfır araç almak isteyen kişiler için yıl sonu otomobil kampanyaları peş peşe açıklanırken Toyota markasının en çok satan amiral modelleri arasında yer alan Corolla modelinde ÖTV'siz satış fiyatları açıklandı.
Aralık ayına özel ÖTV indirimli Toyota Corolla fiyat listesi yayımlandı!

ÖTV matrahı güncellemesi ile beraber otomobil markalarının Aralık ayı kampanyaları beklenmeye başlanmıştı. Dev markalar peş peşe açıklamalara devam ederken Toyota Corolla modeli için beklenen ÖTV indirimli satış fiyatı açıklandı. Açıklanan listede ÖTV indirimi yansıtılan fiyatların dahi son derece yüksek kalması dikkat çekti. 

Toyota Corolla Aralık 2022 fiyat listesi ile elektrikli araçlara tanınan ÖTV indirimi sayesinde Hybrid araç alanlara cazip fırsatlar sunuldu. Toyota Corolla Hybrid Aralık ayı fiyat listesi içerisinde en ucuz donanım paketi 810 bin 450 TL ve en yüksek donanım paketi ise 917 bin 800 TL oldu. İşte o fiyatlar... 

TOYOTA COROLLA HYBRİD ÖZEL ÖTV İNDİRİMLİ FİYAT LİSTESİ! 

Toyota markasının en çok satan elektrikli araç modelleri arasında yer alan Toyota Corolla Hybrid modelinde Aralık ayının beklenen özel fiyat listesi yayımlandı. Toyota Corolla modelinde geçerli olan Tavsiye Edilen 2022 MY Hybrid'e Özel ÖTV Oranı ile liste fiyatı en düşük 810 bin liradan başladı. İşte Aralık ayı fiyat listesi...

Toyota Corolla 1.8 Hybrid Dream e-CVT Donanım Paketi Satış Fiyatı 810 Bin 450 TL

Toyota Corolla 1.8 Hybrid Flame e-CVT Donanım Paketi Satış Fiyatı 826 Bin 150 TL

Toyota Corolla 1.8 Hybrid Flame X-Pack e-CVT Donanım Paketi Satış Fiyatı 853 Bin 650 TL

Toyota Corolla 1.8 Hybrid Passion X-Pack e-CVT Donanım Paketi Satış Fiyatı 917 Bin 800 TL 

 Toyota Corolla Cross Hybrid modelinde ise en düşük donanım paketinin satış fiyatı 868 bin 400 TL ve en yüksek donanım paketinin satış fiyatı ise 1 milyon 34 bin liraya ulaştı. Bu fiyatlar üzerinden ayrıca talep edilmesi durumunda metalik renk farkı olarak 3 bin TL rakamı belirlendi.