Aralık ayının en ucuz sıfır aracı 239.000 TL fiyatı ile Citroen AMI oldu!

Aralık ayına özel araba markalarının sıfır araç fiyatları listeleri peş peşe açıklanmaya devam ederken sıfır araç almak isteyen kişilere yönelik en ucuz araç fiyatı 239 bin TL olarak ilan edildi.
Aralık ayının en ucuz sıfır aracı 239.000 TL fiyatı ile Citroen AMI oldu!

Sıfır araç almak isteyen kişiler araba markalarının yıl sonu kampanyaları için yapacakları duyuruları takip altına alırken beklenen Aralık ayı kampanya duyuruları gelmeye başladı. Araba sahibi olmak isteyen kişiler için beklenen yıl sonu kampanyaları başlarken ne yazık ki araç fiyatlarında yaşanan yükselişe ÖTV matrahı düzenlemesi de çare olmadı. 

ÖTV matrahı düzenlemesi ile fiyatı düşen modeller bayilerde stok sorunu nedeni ile bulunamazken ucuz sıfır araç arayanlar rotalarını yeniden oluşturmaya başlamışlardı. Türkiye'nin en ucuz sıfır aracı ise Aralık ayında 239 bin liralık satış fiyatı ile yine Citroen Ami modeli oldu. Citroen AMİ fiyatı ve merak edilen soruların yanıtları haberimizde... 

CİTROEN AMİ ARALIK 2022 KAMPANYASI! 

Yükselen araç fiyatları nedeni ile şehir içi kullanıma uygun küçük elektrikli araçlar satışa çıkmaya başlarken bu modellerden biride Citroen AMİ modeli olarak öne çıkmıştı. Yapılan lansman çalışmaları ile büyük merak uyandıran model sıfır araç almak isteyen kişilere yönelik yeni bir seçenek sunan AMİ modelinin Aralık ayı satış rakamı belirlendi. 

Aralık ayının en ucuz sıfır aracı 239.000 TL fiyatı ile Citroen AMI oldu!

2022 model Citroen AMİ için 6 kw Elektrik Motor donanım paketindeki satış fiyatı 239 bin TL olarak duyuruldu. Aracı satın almak için ön sipariş vermek isteyen kişilerin sadece 5 bin TL peşinat ödemeleri yeterli olacak. Araç sahip olduğu statü nedeni ile B1 ehliyet sahipleri tarafından sürülebildiği için 16 yaş üstü kişilerde arabayı sürme hakkı elde edecekler. 

 2.41 m uzunluk ve 7.20 m dönüş çapıyla ultra kompakt ve kullanışlı olarak nitelendirilen araç aynı zamanda 4 adet kit ve 2 farklı paketiyle 6 farklı kişiselleştirme seçeneği de sunuyor.