Aralık ayının promosyon rekoru Halkbank tarafından kırıldı rakam 42 bine çıktı!

Bankalar arasında promosyon yarışı giderek kızışmaya başlarken emekli maaşı promosyon kampanyaları yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları ile memur promosyon rakamlarında sert yükseliş yaşanıyor.
Aralık ayının promosyon rekoru Halkbank tarafından kırıldı rakam 42 bine çıktı!

Aralık ayının promosyon rakamları bankalar tarafından peş peşe açıklanmaya devam ederken Aralık ayının rekor promosyon sözünü Halkbank verdi. Halkbank tarafından atılan imza ile en yüksek maaş promosyonu ödemesi için 42 bin 500 TL rakamı açıklandı. 

Emeklilere maaş promosyonu konusunda ne yazık ki rakamlar sabit kalırken kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile memur maaş promosyonu konusunda ise rakamlar rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor. 2023 yıl başında emekli ve memur maaşlarına gelmesi beklenen rekor zam oranı beklentisi ile bankalar kesenin ağzını açarken rakamlar da giderek yükselmişti. 

HALKBANK YENİ PROMOSYON KAMPANYASI İÇİN ANLAŞMA İMZALADI! 

Bankalar bir yandan emekli maaşı promosyonu için rekabet içerisine girerken bir yandan da kamu kurum ve kuruluşları tarafından açılan promosyon ihalelerini almak için kıyasıya rekabet yaşamaya başladı. Bu kurumlardan biri de Hacettepe Üniversitesi oldu. Hacettepe Üniversitesi personel maaşı promosyonu için düzenlenen ihaleye katılan bankalar arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. 

Aralık ayının promosyon rekoru Halkbank tarafından kırıldı rakam 42 bine çıktı!

Hacettepe Üniversitesi akademik ve idari personelini kapsayacak olan yeni promosyon ödemesi için Halkbank kişi başı 40 bin TL promosyon ödemesi ve 2 bin 200 TL paraf para ödemesi yapacak. Böylelikle toplamda 42 bin 200 liralık promosyon ödemesi gerçekleştirilmiş olacak. Söz konusu sözleşme 3+1 yıllık olarak imzalanırken kalan sözleşme süresi için Halkbank tarafından fesih ücreti ödenmeyeceği belirtildi. 

HALKBANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL?

Halk Bankası promosyon ödemeleri konusunda ise ne yazık ki ödenen rakam emeklileri memnun etmemişti. Emekliler memur promosyon ödemeleri konusunda rekor rakamlara imza atılmasına rağmen kendilerine düşük verilen promosyon rakamlarına itiraz ederken kendilerine de en az 15 bin TL'lik promosyon verilmesini talep etmişti. 

Aralık ayının promosyon rekoru Halkbank tarafından kırıldı rakam 42 bine çıktı!

Halkbank emekli maaşı promosyonu güncellemesi en son 1 Kasım tarihinde yapılmış ve o tarihte en düşük promosyon rakamı 3 bin liraya, en yüksek maaş promosyonu ödemesi ise 5 bin liraya çıkartılmıştı. Rakamlar özel bankaların gerisinde kalırken emeklilerin de hayal kırıklığı yaşamasına neden olmuştu.