Asgari ücretliler için nakit desteği! Halkbank bu taksitle 50.000 TL ihtiyaç kredisi dağıtıyor!

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyalarını çeşitlendirmeye devam ediyor. Asgari ücretlilere ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan Halkbank 50 Bin TL kredi çekilmesi durumunda asgari ücretlilerin kaç TL taksit ödeyeceklerini açıkladı.
Asgari ücretliler için nakit desteği! Halkbank bu taksitle 50.000 TL ihtiyaç kredisi dağıtıyor!

Nakit sıkışıklığı sonunu en üst perdeden yaşayan vatandaşların başında asgari ücretliler geliyor. Türkiye'de resmi kayıtlara göre 7,1 milyon asgari ücretli bulunuyor. Bu denli yüksek potansiyel de bankaların özel uygulamalarla asgari ücretlilerin karşılarına çıkmalarını sağlıyor. Asgari ücretlilere yönelik kampanya başlatan son banka ise Halkbank oldu. Halkbank asgari ücretlilere uygun maliyetlerle ihtiyaç kredisi verileceğini duyurdu.

HALKBANK'TAN ÖZEL KREDİ KAMPANYASI!

Halkbank vatandaşların finansal sorunlarına etkili ve ucuz çözümler bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda çeşitli vatandaş gruplarına çeşitli imkanlar sağlanıyor. Halkbank bu özel imkanları belirlerken asgari ücretlileri de unutmadı. Özel sektörde çalışan asgari ücretliler için ihtiyaç kredisi kampanyası açıklayan Halkbank ucuz maliyet vaat etmesi ile asgari ücretlilerin gönlünü şimdiden fethetti.

Halkbank'ın asgari ücretlilere özel ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri merak ediliyor. Öncelikle müşteriler bu krediyi oldukça düşük bir maliyetle çekebiliyorlar. Son dönemlerde ihtiyaç kredisi faizlerinin patladığı ve aşırı yükseldiği biliniyor. Yüzde 3-4 aralığında ihtiyaç kredisi veren özel bankalar kredi çekmek isteyenler için bir seçenek dahi olmaktan çıktılar. Buna karşın Halkbank kamu bankası olmanın getirdiği avantajı da kullanarak asgari ücretlilere aylık yüzde 1,89 faizle ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Bu maliyet ile ihtiyaç kredisi çekmek şu piyasa ortamında çok büyük bir imkan oluyor.

Halkbank'tan ihtiyaç kredisi çekecek olan asgari ücretlilerin tabi olacakları bazı kurallar bulunuyor. Hangi bankadan ihtiyaç kredisi çekilse bu kurallar devreye giriyor. İhtiyaç kredisi kullanımında azami vade süresi uygulanıyor. 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. 50.000 TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri ise 24 aya kadar vade ile veriliyor. 100.000 TL'nin üzerinde ihtiyaç kredisi kullanılmak istenirse o zaman 12 aya kadar vade uygulaması yapılıyor ama bankalar teknik olarak 100 Bin TL üzerinde ihtiyaç kredisine onay vermiyorlar.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

asgari-ucret-ihtiyac-kredisi.jpg

Halkbank'tan 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda kredi maliyet hesaplaması aylık yüzde 1,89 oranında faiz ile yapılıyor. Bu çekilen 50.000 TL kredinin aylık taksiti 2.077 TL, toplam kredi maliyeti de 74.795 TL oluyor.