Asgari ücretlilere 20 Bin TL destek! Halkbank ucuz ihtiyaç kredisi duyurusu yaptı!

Halkbank'tan asgari ücretlilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. Halkbank'a başvuru yapan asgari ücretliler 20 Bin TL ihtiyaç kredisini hemen çekebiliyorlar. Halkbank bu kredi için ne kadar aylık taksit istiyor?
Asgari ücretlilere 20 Bin TL destek! Halkbank ucuz ihtiyaç kredisi duyurusu yaptı!

Türkiye'de yaşanan yüksek enflasyon vatandaşların zaman zaman zor durumda kalmalarına neden oluyor. En düşük gelir grubu içerisinde yer alan asgari ücretlilerin maaşları açlık sınırının altında bulunuyor. Bazı asgari ücretli çalışanlar bütçelerini çevirebilmek için ek kaynak ihtiyacı hissediyorlar. Bu ek kaynak için bankaların kapısını çalan vatandaşlar genellikle olumlu yanıt alamıyorlar. Bankalar asgari ücretlilere ihtiyaç kredisi kullandırmaya pek gönüllü değiller. Kullandırsalar bile yüksek maliyet talep ediyorlar. Bu yaşanan finansal sorunu Halkbank tarafından köklü bir çözüm geldi. 

HALKBANK ÖZEL KREDİ KAMPANYASI BAŞLATTI

Asgari ücretli çalışanlara ihtiyaç kredisi vermeyi bir kampanya haline dönüştüren Halkbank'tan açıklama yapıldı. Halkbank özel sektörde çalışan asgari ücretliler için özel bir kredi ürününü devreye soktu. Bu kişiler Halkbank'a başvuru yaparak uygun faizle ihtiyaç kredisi çekme imkanı elde edebiliyorlar. Kullanılacak ihtiyaç kredisinin koşulları da belirlendi. 

Halkbank'ın asgari ücretlilere özel olarak hazırladığı ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde kullandırılacak olan kredilere aylık yüzde 1,89 oranında faiz uygulanacağı açıklandı. Bu maliyet ile ihtiyaç kredisi kullanmak asgari ücretliler için bir fırsat olacak. Bankaların asgari ücretlilerin önlerine koydukları maliyetleri düşününce Halkbank'ın bu kampanyasının oldukça makul olduğu görülüyor.

Halkbank'ın açıkladığı kampanyaya göre bu ihtiyaç kredisi 36 aya kadar vade ile çekilebilecek. Ancak bu da 50 Bin TL ile sınırlanıyor. Eğer 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasında tutarlarda ihtiyaç kredisi çekilmek istenirse 24 aya kadar vade yapılabiliyor. Asgari ücretliler için uygun olmasa da 100 Bin TL üzerinde tutarlarda ihtiyaç kredileri en fazla 12 ay vade ile verilebiliyor. 

Halkbank asgari ücretlilere esnek ödeme imkanı da sağlıyor. Aylık geliri olan asgari ücretliler için en uygun ödeme planı aylık eşit taksitli ödeme planı oluyor. Halkbank yine de müşterilere 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli ve serbest ödemeli gibi ödeme planlarını da sunuyor. Bunun tercihi tamamen müşterilere bırakılıyor. 

20 BİN TL KREDİ VERİLİYOR

Asgari ücretlilere 20 Bin TL destek! Halkbank ucuz ihtiyaç kredisi duyurusu yaptı!

Halkbank tarafından asgari ücretlilere 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi kullandırıldığında bu kredi hesaplaması aylık yüzde 1,89 faizle yapılıyor. 20 Bin TL kredi karşılığında müşteriler bankaya her ay 831 TL kredi taksiti ödüyorlar.