Ayda 2.143 TL'ye 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hemen Hesaba Yatıyor! İş Bankası'ndan Para Aramaya Son Veren Kampanya!

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi maliyetleri oldukça merak edilen konular arasında yer alıyor. İş Bankası aylık yüzde kaç faizle ihtiyaç kredisi veriyor? İş Bankası'ndan 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilirse ne kadar aylık taksit ödenir? İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi çekme şartları neler?
Ayda 2.143 TL'ye 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hemen Hesaba Yatıyor! İş Bankası'ndan Para Aramaya Son Veren Kampanya!

Türkiye'de yaşanan ekonomik koşullardan dolayı çok sayıda vatandaş ek kaynak ihtiyacını en yüksek seviyede hissediyorlar. Bütçelerini toparlayabilmek veya herhangi bir ihtiyaçlarının maliyetini karşılayabilmek için gereksinim duyulan bu nakit kaynakları hayat kurtarır nitelikte olabiliyor. Bu şekilde bir ek kaynağın en kolay temin yolu ise bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmak oluyor. Bankalar verdikleri ihtiyaç kredileri ile müşterilerin finansal sorunlarına çözüm üretiyorlar. Bu bankalar içerisinde İş Bankası da bulunuyor. Peki İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi şartları nelerdir? 

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KOŞULLARI

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler genellikle diğer bankalarda da uygulanan kredi koşulları ile karşılaşıyorlar. Müşteriler 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi kullanabilirken bunun bazı şartları da oluyor. BDDK ihtiyaç kredisi olarak bankaların verebilecekleri kredi limitlerine göre azami vade sürelerini sınırlandırmıştı. Bu doğrultuda müşterilerin kullanabilecekleri ihtiyaç kredilerinin azami vade süreleri belirleniyor. 

İş Bankası'ndan 50 Bin TL'ye kadar kullanılan tüm ihtiyaç kredilerinin azami vade süresi 36 ay olabiliyor. Ancak müşteri 50 Bin TL'lik bir ihtiyaç kredisi bana yetmez derse o zaman farklı bir azami vade süresi devreye giriyor. 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredilerine İş Bankası 24 aya kadar vade yapabiliyor. Müşterinin kullanmak istediği kredi tutarı 100 Bin TL'yi aşarsa o zaman bu ihtiyaç kredisi en fazla 12 aya kadar vade ile verilebiliyor.

İş Bankası ihtiyaç kredisi çeken müşterilerin talep etmeleri durumunda esnek ödeme koşullarını devreye sokabiliyor. Bu şekilde müşteriler çektikleri kredilerin taksitlerini kendi kişisel bütçelerine göre ayarlayabiliyorlar. Bu durum da sorunlu kredi oluşumu karşısında en önemli tedbir oluyor. 

Ayrıca İş Bankası müşterileri kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapıp bu kredi taleplerine hızlı bir şekilde onay alabiliyorlar. Bu konuda gelişmiş bir sistemi devreye sokan İş Bankası bankanın tüm kanalları üzerinden başvuru alıyor. Müşteriler mobil uygulama, internet bankacılığı, banka şubeleri, telefon bankacılığı ve bankamatikler üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorlar.

50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Ayda 2.143 TL'ye 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hemen Hesaba Yatıyor! İş Bankası'ndan Para Aramaya Son Veren Kampanya!

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanan müşterilere banka tarafından aylık yüzde 2,05 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi kullananlar bankaya her ay 2.143 TL taksit ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 77.154 TL olarak hesaplanıyor.