Ayda 5.000 TL Taksit Ödeyerek Vakıfbank'tan Ne Kadar Konut Kredisi Çekebilirim?

Vakıfbank'ın konut kredisi aylık faiz oranı merak ediliyor. Vakıfbank'tan ayda 5.000 TL taksit ödeyerek ne kadar konut kredisi çekilebilir? Vakıfbank'ın konut kredisi maliyetleri ne kadar?
Ayda 5.000 TL Taksit Ödeyerek Vakıfbank'tan Ne Kadar Konut Kredisi Çekebilirim?

Konut kredisi kullanarak ev satın almak neredeyse bir zorunluluk haline geldi. Ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi kullanmadan bunu gerçekleştirebilecek maddi imkana genellikle sahip olamıyorlar. Tasarruflarını ortaya koyan vatandaşlar konut sahibi olabilecekleri tutar için bankalardan finansman desteği alıyorlar. Tam bu noktada kullanılacak olan konut kredisinin maliyeti gerçekleştirilecek olan işlemde büyük bir öneme sahip oluyor. Uygun maliyetle kullanılan bir konut kredisi vatandaşlara çok önemli bir yatırım yapabilme imkanı sağlıyor. Vakıfbank da uygun faizli konut kredisi kampanyası ile rakiplerinden ayrılıyor. Peki konut kredisi için Vakıfbank'ın sağladığı avantajlar nelerdir? 

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASININ SAĞLADIĞI AVANTAJLAR

Vakıfbank'ın konut kredisi kampanyasından yararlanan vatandaşlar kendilerine çok önemli bir imkan elde edebiliyorlar. Öncelikle bu konut kredisinin maliyeti oldukça düşük oluyor. Düşük maliyetle kullanılan konut kredisi de satın alınacak evin toplam maliyetini düşürebiliyor. Vakıfbank müşterileri şu anda güncel faizlere göre aylık yüzde 1,29 oranlı faizle konut kredisi çekebiliyorlar. Kamu bankaları haricinde bu faiz oranı ile şu anda konut kredisi çekebilmenin imkanı bulunmuyor. 

Konut kredisi kullanırken uzun vade büyük bir avantaj olabiliyor. Öncelikle kullanılan konut kredisinin miktarı yüksek meblağlarda olabiliyor. Bunun taksitlere bölünmesi ise kısa vadeli kredilerde yüksek taksit miktarı şeklinde olabiliyor. Sabit gelirli vatandaşların ayda 25 Bin TL veya 20 Bin TL gibi bir taksit ödeme imkanları olmayacağı için uzun vadeler tercih ediliyor. Böylelikle müşteriler daha düşük miktarlı taksitlerle konut kredisi borçlarını sıkıntıya düşmeden ödeyebiliyorlar. Vakıfbank şu anda 120 aya kadar vade ile konut kredisi veriyor.

Vakıfbank müşterilere konut kredisi çekmeleri halinde esnek ödeme imkanlarından da yararlandırıyor. Müşteriler bütçelerine göre konut kredisi taksitlerini planlayabiliyorlar. Aylık eşit taksitli bir sistemin dışında da konut kredisi taksitlerine dair ödeme planı müşterilerce tercih edilebiliyor. 

AYLIK 5.000 TL TAKSİTLE NE KADAR KONUT KREDİSİ ÇEKİLİR?

Ayda 5.000 TL Taksit Ödeyerek Vakıfbank'tan Ne Kadar Konut Kredisi Çekebilirim?

Vakıfbank müşterileri konut kredisi çekerken aylık yüzde 1,29 oranlı faiz ile karşılaşıyorlar. 120 ay vadeli kredi hesaplamalarına göre müşteriler aylık 5.000 TL taksit ödeyerek 305 Bin TL konut kredisi çekebiliyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 601 Bin TL oluyor.