Aylık 100 TL'den başlayan taksitlerle 70.000 TL N Kolay ihtiyaç kredisi kampanyası başladı!

Nakde ihtiyacım var diyenlere aylık 100 liradan başlayan taksitlerle 70 bin liraya kadar limitli ihtiyaç kredisi destek paketi N Kolay kredi kampanyası ile açıklandı.
Aylık 100 TL'den başlayan taksitlerle 70.000 TL N Kolay ihtiyaç kredisi kampanyası başladı!

Aylık 100 TL'den başlayan taksitlerle 70.000 TL N Kolay ihtiyaç kredisi kampanyası başladı! Ay sonunu getirmekte zorlanan, borçların içinden çıkmak için çare arayan kişilere aradıkları nakit para desteği N Kolay kredi kampanyası ile sunuldu. 

Şubesiz bankacılık sisteminin en iyi örnekleri arasında yer alan ve bankaya gitmeden kredi çekmek için tüm kolaylığı sunan N Kolay Kredi kampanyası ile paranız ayağınıza geliyor! Banka tarafından Kredi Almanın N Kolay Yolu sloganı ile başvuruya açılan kampanyada "N Kolay Mobil'den 70.000 TL'ye kadar kredini hemen kullanırsın, şubeye gitmeden, kurye beklemeden paran anında hesabına geçer" denilerek kredi üst limiti 70 bin TL olarak açıklandı. 

BANKAYA ŞUBEYE GİTMEDEN N KOLAY KREDİ! İHTİYAÇ KREDİSİ MART 2023 GÜNCEL FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Nakit ihtiyacı olan kişilerin en çok tercih ettikleri yöntemlerin başında ihtiyaç kredisi paketleri yer alırken kredi çekmek istiyorum diyen kişilere bir fırsatta N Kolay ihtiyaç kredisi paketi ile sunuldu. Bankanın başlatmış olduğu kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilere yönelik 70 bin liraya kadar nakit para desteği 36 ay vadeli olarak sunulacak. İhtiyaç kredisi faiz oranı ise yüzde 2,89 olarak uygulanacak. 

Aylık 100 TL'den başlayan taksitlerle 70.000 TL N Kolay ihtiyaç kredisi kampanyası başladı!

Düzenlenen kredi paketinden en düşük 2 bin TL ve en yüksek 70 bin TL limitli kredi çekilmesine olanak sağlanırken en düşük limit için 36 ay vadeli kredi paketinde taksit tutarı 100 TL olarak gerçekleşecek. En yüksek kredi limiti olan 70 bin liralık kredi paketinde ise 24 ay vadeli kredi paketinde aylık taksit tutarı 4 bin 410 TL olarak gerçekleşecek. 

 N KOLAY İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler N Kolay resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapabilecekler. İnternetten yapılan başvurular üzerine şubeye gitmeden anında kolay kredi çekilmesine olanak sağlanacak.