Bankacılar emeklileri uyardı! 3.000 TL fazladan maaş promosyonu almak için bunu yapın!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarına gösterilen ilgi katlanarak artıyor. Emekli maaş promosyonunda yüksek tutarlar almak isteyenlere kritik bir uyarı yapıldı. 5 gün bekleyen emekliler 3 Bin TL daha fazla emekli maaş promosyonu alabilecekler.
Bankacılar emeklileri uyardı! 3.000 TL fazladan maaş promosyonu almak için bunu yapın!

Türkiye’de emekli maaş promosyonları oldukça büyük bir talep görüyor. Emekli vatandaşlar içerisinde kaldıkları geçim sıkıntısından maaş promosyonları ile kurtulmaya çalışıyorlar. Bu şekilde elde edilen ek gelir ile bütçelerini destekleyen emekliler kendilerini Ocak ayında yapılacak olan maaş zammına kadar atmayı planlıyorlar. Peki emekli maaş promosyonu kampanyalarında son durum ne?

EMEKLİLERE 5 GÜN BEKLEYİN UYARISI!

Emekliler bankalardan maaş promosyonu almak için yoğun bir talepte bulunuyorlar. Maaşlarını bankalara taşıyan emekliler yeni bankalarından maaş promosyonu alıyorlar. Ancak bankacılık piyasasının uzmanları emeklilere çok kritik bir uyarıda bulundular. Bu uyarının dikkate alınması durumunda emekliler daha yüksek maaş promosyonu alma imkanı bulacaklar.

Emekli maaş promosyonlarını bankalar genellikle aylık düzenliyorlar. Her ayın başında yenilenen kampanyalarda maaş promosyonları da bir önceki aydan daha yüksek bir tutara çıkarılıyor. Eylül ayının bitmesine sadece 5 gün kalırken bankacılık piyasasının uzmanları emeklilere “bekleyin” uyarısı yaptılar.

Emekliler Eylül kampanyalarının sona erip Ekim kampanyalarının başlamasını beklemeleri halinde daha yüksek miktarlarda maaş promosyonu alma imkanı bulacaklar. Ekim ayının başında bankalar emekli maaş promosyonu tutarlarını yükseltecekler. Bankalar yeni kampanyaya başlayacak ve şu anda ek ödemeler hariç 6.000 TL – 7.500 TL civarında olan maaş promosyonları 10 Bin TL seviyesine çıkabilecek. Bu 5 günlük sürede beklemeyi tercih eden emekliler ortalama 3.000 TL daha fazla maaş promosyonu alabilecekler.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ALMA ŞARTLARI NELERDİR?

Bankalardan emekli maaş promosyonu alabilmek için iki ana şart uygulanıyor. Buna göre emekli müşteriler öncelikle promosyon almak istedikleri bankaya maaşlarını taşımaları gerekiyor. Bu işlem tamamlandıktan sonra emekliler ile banka arasında bir sözleşme yapılıyor. Emekli müşteri bu sözleşme ile 3 yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veriyor. Bu şekilde emekli maaş promosyonu almak için iki şart yerine getirilmiş oluyor ve müşteriye hak ettiği ödeme yapılıyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU HANGİ BANKADA NE KADAR?

Bankaların güncel emekli maaş promosyonu miktarları merak konusu oluyor. Buna göre TEB 8.000 TL, Akbank 7.000 TL, İş Bankası 7.500 TL, Garanti BBVA 6.000 TL, Yapı Kredi Bankası 7.000 TL, İNG Bank 7.000 TL, QNB Finansbank 7.000 TL emekli maaş promosyonu ödemeleri yapıyorlar. Bu miktarlar 2.500 TL ve üzeri emekli maaşı olan müşteriler için geçerli oluyor. Ayrıca kamu bankalarının da 750 TL’lik emekli maaş promosyonu ısrarı da devam ediyor.