Bankkart'ı olanlar dikkat! O basit şartı sağlayanlara 100 TL para hediye

Herhangi bir sektörde alışveriş yaparken o ödeme seçeneğini seçenlere 100 TL Bankkart Lira verilecek. İşte detaylar.
Bankkart'ı olanlar dikkat! O basit şartı sağlayanlara 100 TL para hediye

Bankkart'ı olanlar dikkat! O basit şartı sağlayanlara 100 TL para hediye: Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bu kampanyasında yapılan alışverişlerde seçilecek olan o ödeme seçeneği size 100 TL Bankkart Lira kazandıracak. Buna göre ay sonuna kadar yapılan alışverişlerde QR (Karekod) ödeme kullanılarak tek seferde yapacağınız 100 TL ve üstü her alışverişinize 10 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira verileceği banka tarafından açıklandı. Peki bu kampanyanın detayları neler?

ZİRAAT BANKASI 100 TL BANKKART LİRA HEDİYE

Ziraat Bankası tarafından sunulan bu kampanya 1 Mart tarihinde başlamış olmakla birlikte 31 Mart tarihinde son bulacaktır. Bu tarihler arasında Bankkart Mobil üzerinden katılım sağlamanız gerekmektedir.

Bankkart'ı olanlar dikkat! O basit şartı sağlayanlara 100 TL para hediye

Bankkart Mobil ve Ziraat Mobil ile POS'ta QR (Karekod) ödeme kullanılarak tek seferde yapacağınız 100 TL ve üstü her alışverişinize 10 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanabileceksiniz. Aynı gün ve aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ilki kampanyaya dahil edilecektir. Ayrıca kampanyada belirlenen bu süreler arasında QR ödeme ile alışverişler peşin ya da taksitli olarak yapılabilir.

QR İLE ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR?

QR yöntemi kullanılarak alışveriş yapmak için öncelikle QR ile ödeme yapacağınızı görevliye iletin. Daha sonra Bankkart Mobil ödemeler menüsündeki ödeme işlemini seçin. Bu aşamadan sonra POS ekranındaki barkodu Bankkart Mobil'deki ödeme ekranına okutacaksınız. Daha sonra ise ödemede kullanacağınız kartı Bankkart Mobil'den seçin ve onay vererek ödemeyi tamamlayın.