Bedavadan az biraz pahalı! Renault Ford Mercedes Peugeot Milli Emlak garajlarını açtı 43 bine 2.el araç satışı başladı

Araba satın almak isteyen kişilere kelepir araç fırsatı devletten geldi! Milli Emlak kullanılmayan araçları satışa çıkardı.
Bedavadan az biraz pahalı! Renault Ford Mercedes Peugeot Milli Emlak garajlarını açtı 43 bine 2.el araç satışı başladı

Bedavadan az biraz pahalı! Renault Ford Mercedes Peugeot Milli Emlak garajlarını açtı 43 bine 2.el araç satışı başladı - Yükselen araç fiyatları nedeni ile vatandaş araba sahibi olmakta zorlanırken en ucuz sıfır araç fiyatının 400 bin lirayı aşması ile vatandaşlar ikinci el araçlara yönelmişti. 

Talebin artması ve sıfır araç stok sorunun yaşanması üzerine vatandaş rotasını ikinci el araca yönlendirmişti. 2.el araç fiyatlarında da yükseliş başlarken bankadan ve icradan satılık araç ilanları da yoğun şekilde araştırılmaya başlanmıştı. İcradan araba satın almak istemeyen kişilere yönelik olarak Milli Emlak devletin kullanılmayan ve atıl duruma düşen ikinci el araçlarını satmaya başladı. 

MİLLİ EMLAK ARAÇ SATIŞI MART 2023 İLANLARI YAYIMLANDI! 

Ucuz araba sahibi olmak isteyen kişiler Milli Emlak'tan satılık araçlar için yeni ilanlarını peş peşe yayımlarken satışa sunulan araçlar için talep edilen düşük fiyatlar ilgiyi arttırdı. Kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ve makam araçları gibi devletin kullanılmayan ikinci el araçları için yeni satış ilanı yayımlandı. 

Bedavadan az biraz pahalı! Renault Ford Mercedes Peugeot Milli Emlak garajlarını açtı 43 bine 2.el araç satışı başladı

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa sunulan araçlar için en düşük fiyat 43 bin TL olarak belirlenirken en yüksek satış fiyatı ise 250 bin TL olarak belirlendi. Yayımlanan satış duyurusu kapsamında belirlenen araçların ihale ile satışa sunulacağı ihalenin ise 9 ve 10 Mart 2023 tarihlerinde yapılacağı belirtildi. 

 Yapılacak olan ihale hakkında "Yukarıda e bilgileri verilen satışı yapılacak taşınırlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile belirtilen tahmini bedeller üzerinden, karşısında yazılı tarih ve saatte Kocaeli Valiliği Kompleksi Körfez Mahallesi Ankara Karayolu Cad. No: 129 İzmit/KOCAELİ adresinde bulunan Kocaeli Valiliği 1. Kat 4 No.lu Toplantı Salonunda toplanacak Komisyon huzurunda ihaleleri yapılacaktır" denilerek ihale tarih belirlenmiş oldu. İhaleye katılmak isteyen kişi ve kurumlar belirtilen tarihe kadar ihale zarfını hazırlayarak teslim edecekler.